Genel

Gerektiğinde Canımızı da veririz Kanımızı da

Gerektiğinde Canımızı da veririz Kanımızı da

Aksaray İl Emniyet müdürlüğü bahçesinde gerçekleşen kan bağışı kampanyası yoğun katılımla gerçekleşti.

Aksaray da görev yapan Emniyet personeli kan bağışı için adeta birbiriyle yarıştı. Aksaray İl Emniyet müdürlüğü bahçesinde gerçekleşen kan bağışı için Kızılay’ın gezici kan bağışı aracında Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde personeli ve gece bekçileri kan verdi.

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174’üncü yıl dönümü nedeniyle Aksaray’da görev yapan polisler kan bağışında bulundu.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü bahçesine gelen Kızılay gezici mobil kan bağış aracı polis memurlarından kan aldı.

Aksaray İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ’ın da kan verdiği programda polis memurları bir bir kan bağışında bulundu.

Emniyet Müdürü Karabağ “Canımızın yanında kanımızı da vermeye ant içtik”

Kan Bağışı programında açıklama yapan Aksaray İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, “Kızılay Başkanlığımızın kan bağışı kampanyasına bizde emniyet teşkilatı olarak, ‘Hayat kurtarmak senin kanında var’ sloganı ile emniyet teşkilatımızın 174’üncü kuruluş yıl dönümü münasebeti ile emniyet bahçemizde kan vererek katkıda bulunmak istedik. Malumunuz polislik mesleği bilinçli bir meslek. Bizim polis dediğimiz de canından feragat eden, fedakârlık yapan öz verili bir meslektir. Biz bu kampanya ile vatanımız için, milletimiz için canımızın anında kanımızı da vermeye ant içtik. Bu kampanyaya da katkıda bulunmak istedik” diye konuştu.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL