ASAYİŞ

Gençlik ve Spor Bakanına Aksaray’dan Ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanına Aksaray’dan Ziyaret

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, ilçe ve belde belediye başkanları, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu başkanlığında yapılan toplantıda Aksaray’ın genç ve dinamik nüfus yapısı belirtilerek, spor tesislerinin iyileştirilmesi ve ek spor tesislerin yapılması gibi birçok konu masaya yatırıldı.

Yapılan görüşmelerle ilgili açıklamada bulunan İl Başkanı Hüseyin Altınsoy; sağlıklı nesillerin yetişmesinde ve toplumsal barışın sağlanmasında sporun önemli bir araç olduğunu ve bu ortamın oluşturulması konusunda ne gerekiyorsa yapmaya gayret ettiklerinin altını çizerek, “Gençlik ve Spor Bakanımız ile Aksaray’ımız için yeni stad yapılması, mevcut stadların iyileştirilmesi, tüm ilçelere halı saha yapılması, belirli bölgelere spor aletlerinin yerleştirilmesi, gençlik merkezi yapılması, stadtaki protokol koltuklarının yenilenmesi, dağılan spor kompleksine sentetik saha yapılması, okul bahçelerinin spor alanlarına çevrilmesi, yüzme bilmeyen kimse kalmasın projesine destek verilmesi, ilimizdeki spor alt yapısının güçlendirilmesi, yine ilimize 100 adet basketbol potası gönderilmesi gibi konular görüşüldü. Bakanımıza ilimize göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca davetimizi kırmayan Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu en kısa zamanda da ilimize geleceğini ifade etti.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bütün siyasi hayatında ve AK Parti hükümetleri döneminde gençlere hep ayrı bir önem verildiğini dile getiren Altınsoy, “Bu doğrultuda imkânlar sağlanmıştır. Yine Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından gençliğin kişisel ve sosyal gelişimini destekleyecek birçok politikalar hayata geçmiş, nice yatırımlar hizmete açılmıştır. Valimiz, Milletvekillerimiz, İl, İlçe ve belde belediye başkanlarımız, il ve ilçe teşkilatlarımız ile birlikte gençlerimize yönelik gayretlerimiz ve çabamız bundan sonra da artarak devam edecektir. Gençliğimiz geleceğimizdir. Sorgulayan, araştıran, üreten, milli ve manevi değerlerine bağlı, daha donanımlı bir gençlik yetiştirmek, imkân sağlamak ortak sorumluluğumuzdur” ifadelerini kullandı.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL