Genel

GELECEK PARTİSİ TABELASI SANSÜRLENDİ

GELECEK PARTİSİ TABELASI SANSÜRLENDİ

Gelecek Partisi Çorum İl Başkanlığı Tabelasına Dev AK PARTİ Pankartı le SANSÜR UYGULANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çorum ziyareti öncesi Gelecek Partisi İl Başkanlığı’nın bulunduğu binaya dev pankart asılarak Gelecek Partisi parti tabelasının sansürlenmesi Gelecek partililerin tepkisine neden oldu.

Gelecek Partisi Çorum İl Başkanı Barış Coşgunsu, “Sırf Gelecek Partisi’nin tabelasını kapatmak için yapmış oldukları bu uygulamayı kınıyorum. Ne kadar sansürlerseniz sansürleyin kaybedeceksiniz” dedi.

AKP iktidarının kendisinden olmayanı dışladığını, ötekileştirdiğini vurgulayan Barış Coşgunsu, “AKP’lilerin Gelecek Partisi’ne olan hazımsızlıklarını parti binamıza astıkları sansür pankartıyla bir kez daha görmüş olduk. Etnik, kültürel ve siyasal düşünce farklılıklarımız bizleri ayrıştıran değil, tam aksine zenginliklerimizdir. Türk milletini ayrıştıran ve kutuplaştıran zihniyetin her zaman karşısındayız. Bizi toplum yapan zenginliklerimiz etnik, kültürel ve siyasal düşünce farklılıklarımızdır. Dolayısıyla Türk milletini bölen, parçalayan siyasi düşüncesinden dolayı kutuplaştıran, yeni kurulmuş partilere her türlü baskı ve sansürü uygulayan zihniyeti şiddetle kınıyoruz” diye konuştu.

Gelecek Partisi iktidarında böyle görüntülerin olmayacağını ifade eden Coşgunsu, ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 1 saatlik Çorum programı için yapılan harcamalara da dikkat çekerek, ekonominin kötü olduğu bu ortamda yapılan tüm harcamaların israftan başka bir şey olmadığını sözlerine ekledi.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL