Genel

Gelecek Partisi Siyasete Hızlı Girdi

Gelecek Partisi Siyasete Hızlı Girdi

İzzet Tınmaz  Gazeteci / Yazar

Çiçeği burnunda Siyasi parti GELECEK PARTİSİ Türk siyasi tarihine girişi hayli hızlı ve farklı.

Çiçeği burnunda Siyasi parti GELECEK PARTİSİ Türk siyasi tarihine ilk adımı attığından beri Türkiye genelinde örgütlenme faaliyetlerini hızla tamamlama yolunda. Parti Kurucusu Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tüm Türkiye’de örgütlenmeye hız verirken bir taraftan vatandaşlara yardım çalışmaları konusunda tam not almakta. Başta Konya olmak üzere Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde Gelecek Partisi üyeleri hizmet konusunda adeta birbiriyle yarışıyor.

Kimisi Ramazan kolisi Dağıtımını organize ediyor, kimisi maske kolonya dağıtıyor. Yardım için oluşturulan koliler hızla ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor.

Alışa gelmiş siyasilerin ve siyasetin  dışında bir çalışma içerisinde. Her ne kadar yaptıkları güzel çalışmalar Ulusal medyada yer bulmasa da yerel ve sosyal medyada beğeni toplamaya devam etmekte.  Kısacası GELECEK PARTİSİ sevdalıları Türkiye’de yarın seçim olacakmış gibi gece gündüz bıkmadan sıkılmadan çalışıyorlar.

Çalışmaları Siyasi karnelerine artı puan olarak yansıyor.

GELECEK PARTİSİ sevdalılarının Ramazan ayı içerisinde gerçek ihtiyaç sahiplerini saptayıp partinin hazırladığı Ramazan kolilerini gerçek ihtiyaç sahibi ailelere kapılarına giderek teslim ediyor. Bu dağıtımı yaparken o kadar hassasiyet gösteriyorlar ki yardım verilen aileler rencide edilmeden hassasiyet ile yardım kolileri veriliyor. Basına veya sosyal medyaya kesinlikle malzeme çıkartacak görüntü vermemeye özen gösteriyorlar. Kısacası reklam peşinde değil yardım peşinde olduklarını davranışları ile kanıtlıyorlar. Vatandaşlar bu uygulamadan memnuniyetlerini SEÇİM SANDIĞINDA Karşılık bulacağını belirtmekteler.

Ne diyelim darı SEÇİMDEN SEÇİME VATANDAŞLARI HATIRLAYAN Siyasiler ve Mensubu oldukları PARTİLERİN Başına  

Kalın Sağlıcakla.

İzzet TINMAZ

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL