Genel

Gelecek Partisi Anadoluyu Karış karış geziyor

Gelecek Partisi Anadoluyu Karış karış geziyor

Gelecek Partisi Anadoluyu Karış karış geziyor. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sema SİLKİN ÜN , Kurucular Kurulu Üyesi Şükrü KIRBOĞA, Genel Sekreter Yardımcısı. Alper Kürşad GİRAY, Niğde ve Aksaray’da Yerel basın ile kahvaltı toplantısı sonrası esnaflar ve oda başkanlarını ziyaret etti.

Pandemi süreci tedbirlerinin gevşetilmesiyle beraber teşkilatlanma, kongre ve saha çalışmalarına hız veren Gelecek Partisi’nin kurucu üyeleri, genel başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri Türkiye’nin dört bir yanına dağıldı.

Parti heyetleri Türkiye’nin bütün illerinden STK temsilcileri, oda başkanları, yerel basın, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek ülkenin sorunlarına ilişkin görüşlerini ve çözüm önerilerini paylaşırken Gelecek Partisi’nin projelerini de anlatma fırsatı buluyor.

Bu ziyaretler kapsamında Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sema SİLKİN ÜN , Kurucular Kurulu Üyesi Şükrü KIRBOĞA, Genel Sekreter Yardımcısı. Alper Kürşad GİRAY, İl Başkanı Muhammet DİLMAÇ, Aksaray Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Ömer Terlemez,  ve İl yönetimi Aksaray’da Yerel basın ile kahvaltı toplantısı sonrası esnaflar, oda başkanlarını ziyaret etti.

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL