Genel

Gelecek Partisi Aksaray il teşkilatı Heyecanı

Gelecek Partisi Aksaray il teşkilatı Heyecanı

Gelecek Partisi Aksaray il teşkilatı kurma çalışmaları son hızla devam ederken,uzun zamandan beri merakla beklenen İl Başkanı kim olacak sorusununda henüz yanıt bulmaması merakları iyice artırdı.

Aksaray da siyasi dengeler alt üst olacak. Fırtına öncesi sessizlik misali Aksaraylı çoğu seçmen Gelecek Partisi Aksaray il teşkilatı kurma çalışmaları ne durumda Gelecek Partisi Aksaray İl Başkanı kim olacak sorularına cevap ararken; Gelecek Partisi Aksaray il teşkilatı kurma çalışmaları hakkında son durum ne sorusu Aksaray Siyaset Gündeminde ilk sırada yer almakta.

Vatandaşlar arasında Gelecek Partisi Aksaray İl başkanı  konusunda bazı isimlerin, gündeme gelmesine rağmen bir netlik kazanmaması,ve bu konuda ser verip sır vermeyen, Gelecek Partisi Genel Sekreteri Alper  Kürşad Giray, bugün son dakika bir açıklama yaparak  Aksaray il başkanlığı konusunda çalışmaların sonuna geldiklerini ifade etti.

Giray son dakika  yaptığı açıklamasında, 8 kişinin il Başkanlığı adaylığı için,müracaat ettiğini ve belirlenen üç  kişi arasından bir tanesinin seçileceğini belirterek, en doğru kararı vermek için  mücadele ettiklerini söyledi.

Beklenenin  üzerinde  İl Başkanı  aday talebinin yaşandığı gelecek Partisinde yarın, İl Başkanı açıklaması yapılacağı öğrenildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gelecek Partisi  Genel Sekreter  Yardımcısı Alper Kürşad Giray”Gelecek partisi Aksaray il başkanlığı ile ilgili çalışmalarımızın sonuna geldik. Partimize müracaat eden 8 kişi ve partimizin belirlediği 3 kişi arasında en doğru kararı vererek yapılacak olan GELECEK PARTİSİ AKSARAY İL BAŞKANIMIZI kıymetli Aksaraylı hemşehrilerimize  inşaallah yarın duyurup tanıtacağız. Ülkemiz,  Aksaray’ımız ve partimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum”dedi.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL