Genel

Gazeteci olmak o kadar kolay mı tarikat müridi

Gazeteci olmak o kadar kolay mı tarikat müridi

İzzet TINMAZ

ilkhavadisgazetesi.com / İmtiyaz sahibi

6 yaşındaki sabiyi koynuna alan bir adamı sırf tarikat şeyhidir ne yaparsa doğrudur diye kabul eden beyin ya çalışmıyor dur, yada sulandığı için işlevini yitirmiştir.

Fatma Bilgiç isimli şahıs çıkmış köşe yazarı olarak bir şeyler karalamış.  Dediğine göre 6 Yaşındaki evlendirildiğine inananlara köşesinden dizdiği methiyeler karşısında söz sahibinindir derim de. 7 yaşında tahrikata teslim oldum sözü bana baya enteresan geldi. Girdiğin Tarikatta herhalde üflemeli çalgıları öğretemeden hidayete gelip mezun olmuşsun.

Def çalmayı Ney çalmayı kaval çalmayı öğrettiklerini biliyorum. Bunun yanı sıra isteğe ve kabiliyetine bağlı olarak diğer üflemeli çalgıları da öğrenen insanlar yok da değil.

İlim İrfan öğreten kim olursa olsun başımızın tacıdır. Amma ve lakin geçtiğimiz yıllarda cemaatlerden birinde Ali kalkancı Müslüm Gündüz Fadime Abla ile gazetelere manşet olmuştu bilmem hatırlar mısın Fatma Bilgiç hanım.  Kısacası oraya nefsini terbiye etmeye gidip bedensel deformasyona uğrayan insanların olduğu gerçeğini de göz ardı etmemek gerekir.

tahrikat yurtlarında  uygunsuz 18 + davranışlara maruz kalan erkek erkeğe gecenin bir saatinde güreş tutan ve nasıl güreş tutulacağını uygulamalı öğreten sözüm ona din öğreticilerinin gazete manşetlerine çıkan onlarca haber kupürünü önüne çarşaf çarşaf sererim. Hani bize geri zekalı muamelesi yapan o köşe yazın var ya bu bilgileri görmemezlikten gelip kaleme aldığına göre uzun bir istirahati hak ettiğin kanısındayım. sonrada dışarı çıkınca din düşmanları iftira attı paşalar gibi yattım yalanıyla Aksaray’dan uzakta yaşam sürersin.

Bak Fatma Bilgiç hanım bizim din bilgimiz senin kadar olmaya bilir. hatta hiçbir tahrikat şeyhinin yanına gidip el etek te öpmemiş olabiliriz. Ama şunu unutma Fatma Bilgiç hanım biz 6 yaşındaki bir kıza uçkur çözecek kadar ne geri zekalıyız nede beyinsiziz. Biz Mustafa Kemal Atatürk düşmanlarına da pabuç bırakacak kadar da aciz değiliz.

Bu kadar söz yeter sanırım Eşsiz lider Mustafa Kemal Atatürk’ün sözleri ile son verelim

“NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE”

 

 

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL