ASAYİŞ

Fuhuş için gittiği evde dayak yedi gasp edildi

Fuhuş için gittiği evde dayak yedi gasp edildi

İnternetten para karşılığı cinsel ilişkiye girmek için anlaştığı 16 yaşındaki M.G.E.’nin evine giden Ahmet Eren Ü. İsimli kişi, kapıyı açan Ataberk Güngör isimli kişi tarafından silahla tehdit edilip, darp edildi.

Ahmet Eren Ü.’nün cep telefonu ve 205 lirasını gasp eden Güngör ile M.G.E., polisin düzenlediği başarılı operasyon ile yakalandı. Zanlı Ataberk Güngör polise verdiği ifadesinde, “Kız arkadaşımı rahatsız ediyordu. Ben de gerekeni yaptım” dedi.

Ataberk Güngör, silahın kabzasıyla Ahmet Eren Ü.’yü darp edip, o anları da cep telefonuyla kaydettiği, daha sonra Güngör, Ahmet Eren Ü.’nün cep telefonu, kimliği ve 205 lirasını da gasbedip, “Şimdi evden çık ve bir daha da buraya gelme. M.G.E. ile bağlantı kurma ve bu yaşananları da kimseye anlatma. Yoksa senin için çok kötü olur” dediği verilen ifadede yer aldı.

 “KIZ ARKADAŞIMI RAHATSIZ EDİYORDU”

Evden ayrılan Ahmet Eren Ü.’nün ihbarıyla Adana Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri , Asayiş Şube Amirliği motorize yunus ekipleriyle gasp olayının gerçekleştiği adrese operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda Ataberk Güngör ile 16 yaşındaki M.G.E. gözaltına alındı. Operasyon düzenlenen evde polis ekipleri tarafından yapılan aramalarda Ahmet Eren Ü.’den gasp edilen eşyalar ele geçirildi.

 16 yaşındaki M.G.E. isimli kız çocuğu sorgulanmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken, Güngör ise emniyete götürüldü. Yağma, kasten yaralama gibi suçlardan çok sayıda kaydı bulunan Ataberk Güngör’ün gasp olayında kullandığı tabanca da kurusıkı çıktı. Ataberk Güngör polise verdiği ifadesinde, “Kız arkadaşımı rahatsız ediyordu. Ben de gerekeni yaptım?” dedi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ataberk Güngör çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, M.G.E. ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL