ASAYİŞ

Evlat acısına dayanamadı intihar etti

Evlat acısına dayanamadı intihar etti

Aksaray’da bir yıl önce oğlu  intihar eden ve bu olayın ardından bunalıma giren Doktor Timur Yılmaz evinde ilaç içerek hayatını kaybetti.

Aksaray merkez Taşpazar mahallesi kültür park Sitesi A blok da meydana gelen olayda, Doktor Timur Yılmaz bir süre önce oğlunun ölümünden sonra bunalıma girdi. Evlat acısına dayanamayan Doktor Timur Yılmaz bu sabah saatlerinde evinde bir not bırakarak aldığı ilaçlarla intihar ederek hayatını kaybetti.

Olay sabah saatlerinde meydana geldi. İşyerine gitmeyen Doktor Timur Yılmaz çalışma arkadaşları tarafından telefon ile defalarca arandı. Telefonlara cevap alamayan iş yeri çalışmaları. Yakınlarını arayarak durumu bildirdi. Yakınları itfaiye ve polis ekiplerine haber vermesi üzerine 112 ve itfaiye ekipleri Doktor Timur Yılmaz’ın oturduğu ikamete gitti. Olay yerine giden sağlık, itfaiye ve polis ekipleri Doktor Timur Yılmaz’ın oturduğu dairenin kapısını kırarak içeri girdi. İçeri giren ekipler doktorun cansız bedeni ile karşılaştı. Eve giren ekipler, doktor Timur Yılmaz’ın intihar notu bırakarak yaşamına son verdiğini belirledi.

Polis ekipleri Doktor Timur Yılmaz’ın intihar olayı ile ilgili tahkikat başlattı.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL