ASAYİŞ

Evinin önünde kendini astı

Evinin önünde kendini astı

Aksaray merkezde uzun bir süredir işsiz olan ailesi ile geçim sıkıntısı nedeniyle sık sık tartışma yaşayan 2 çocuk babası 48 yaşındaki erkek şahıs  sabah saat 09.45 de evinin önünde iple asılı olarak komşuları tarafından fark edildi. Talihsiz adamın intihar saati otopsi sonucu belli olacak.

Olay Aksaray Merkez Pınar Mahallesi 4019 nolu sokak üzerinde bir evde meydana geldi. Bunalıma giren 48 yaşındaki Cemal Karakiraz isimli şahıs sabah saat 09.45 de evinin önünde iple kendini asarak yaşamına son vermiş şekilde komşuları tarafından bulundu.

Yetkililerden edinilen bilgiye göre; Sabah saat 09.45 de komşuları tarafından fark edilen intihar olayı , 112 ihbar hattına bildirildi. Olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 48 yaşındaki Cemal Karakiraz’ın cansız bedenini kısa sürede olay yerine giden polis ekipleri tarafından asılı olduğu yerden indirilerek Cumhuriyet savcısına haber verildi.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri inceleme ekipleri tarafından gerekli delillerin toplanması sonunda Aksaray Belediyesine ait cenaze nakil aracı ile otopsi yapılmak üzere Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı. Komşuları “ Bir süredir eşi ile tartışmalar yaşıyordu. olay günü öncesi de bu tür bir tartışma yaşandı. Geçim sıkıntısı aile huzuru bozmuştu bir süredir bunalımda idi.” Yorumunu yaptılar. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL