SİYASET

Ertürk: “size hizmet etmeyeceğini düşündüğünüz kimseye oy vermeyin”

Ertürk: “size hizmet etmeyeceğini düşündüğünüz kimseye oy vermeyin”

İYİ Parti 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk, CHP İl Başkanı olduğu dönemden bu yana Aksaray’ı karış karış gezmeye ve vatandaşların isteklerini dinlemeye devam ediyor. Gülağaç İlçesi, Gülpınar, Sofular ve Demirci Kasabasında vatandaşları ziyaret eden Ali Abbas Ertürk, gittiği her yerde ilgiyle karşılandı. Vatandaşlar Ali Abbas Ertürk ile fotoğraf çektirmek için yarışırken, Ertürk ve beraberindeki heyet ziyaretler kapsamında DEVA Partisi Gülağaç İlçe Başkanı’nın yeğeninin düğün merasimlerine katıldı ve hemen ardından Saadet Partisi Gülağaç İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Ertürk: Sorgulamadan Oy Vermeyin

Gülağaç bölgesinde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili adayı Ertürk, seçmenlerden sorgulamadan oy vermemelerini rica etti. Vatandaşlardan, bölgeye gelen tüm adayları sorgulamalarını isteyen Ertürk, “Sizlere ziyarete gelen her milletvekili adayı oyunuza talip. ‘Sizlere hizmet için seçilmek istiyoruz’ derler, lakin sizler bu adayların şimdiye kadar sizler için ne yaptığını iyi düşünün ve değerlendirin. Seçilmişler şimdi yeniden aday. Milletvekili ya da il başkanı oldukları dönemlerde sizlerle ne kadar ilgilendiler? Sorunlarınıza ne kadar çözüm buldular? Hakkıyla Milletvekilliği yapmayacağını düşündüğünüz kimseye oy vermeyin, bu ben de olabilirim. Benim de hakkıyla sizleri temsil edeceğime inancınız yoksa bana da oy vermeyin” dedi.

“Bu İktidar Gelmeden Sadece PKK Terör Örgütü Belası Vardı, Günümüzde Beş Altı Tane Terör Örgütü Oldu”

Ertürk, konuşması esnasında köylünün sorunlarına değinmenin yanı sıra milli teknolojiler için düşüncelerini de belirtti ve şöyle konuştu: “Önümüzdeki seçime az bir zaman kaldı. Sandığa gideceğiz ve demokratik hakkımız olan oy verme, seçme hakkımızı kullanacağız. Memnunsak ‘devam’ diyeceğiz, memnun değilsek değiştirmek için oy vereceğiz. Köylerde yaşayan, çiftçilikle, hayvancılıkla geçinen vatandaşlarımız yem fiyatları yüzünden süt veren ineğini kesmek zorunda kaldı. Ekinini gübresiz ekmek zorunda kaldı. Pahalılıktan çarşıya pazara çıkamaz oldu. Yalnızca bunlar mı? Arabaya binemez olduk, mülteci kampına dönen ülkemizin sınır güvenliği sağlanamaz oldu… İktidara geldiklerinde bir tane PKK terör örgütü belası vardı, bugün geldiğimiz noktada beş altı tane terör örgütü oldu. Dünya ile kavgalıyız. Bütün bunların yanı sıra savunma sanayi konusunda, milli araba konusunda emeği geçenlere de teşekkür ediyoruz. Biz İHA’larımızın, SİHA’larımızın, elektrikli arabamızın gelişmesi, daha üst modelinin yapılması için de Millet İttifakını oluşturan altı parti olarak elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

“Hatır Gönül İçin Oy Vermeyiniz”

Ertürk, oy vermenin hatırla-gönülle yapılacak bir şey olmadığını vurguladı. Hatır için oy verilemeyeceğini, herkes için gerçekten hizmet edecek olana oy vermenin doğru olacağını anlatan Ali Abbas Ertürk, “Ben İl Başkanlığı dönemimde de sürekli sizlerin yanı geldim. Muhtarlarımızın ilettiği sorunları elimden geldiği kadar çözmeye çalıştım. Seçilirsem, iktidar olursak, iktidar partisi milletvekili olarak yapılabilecek her şeyi sizler için yaparım. Yok, muhalefet partisi milletvekili olursam elimden geldiğince sorunlarınızı dile getirir, yaptırana kadar üstüne giderim. Seçilemezsem de yine sizlerin sorunlarına çözüm aramaya devam ederim” dedi. Ertürk, seçilmesi halinde de seçilememesi durumunda da her zaman Aksaraylılar için elinden geleni yapacağının altını çizdi.

Ertürk’ün Gülağaç bölgesi programına İYİ Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı Naciye Akkuş Türk, Aksaray CHP teşkilatı yöneticileri, DEVA Partisi, Demokrat Parti ve Saadet Partisi yöneticileri de eşlik etti.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL