ASAYİŞ

Ertürk: Seçildiğimizde önceliğimiz işçimiz ve esnafımız olacak

Ertürk: Seçildiğimizde önceliğimiz işçimiz ve esnafımız olacak

Millet İttifakı Aksaray Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk, esnaflarla, üreticilerle, vatandaşlarla görüşüp sorunlarını ve taleplerini dinliyor. Toplumun her kesiminin yanında olan ve vatandaşlar tarafından “Bizim Ali” şeklinde anılan Ertürk, halk buluşmalarında, göreve geldiklerinde yapmayı planladıkları çalışmaları anlatıyor.

“Hak ve Hukuk Bir Gün Herkese Lazım Olur”

Ertürk, CHP yöneticileri ve Millet İttifakı bileşeni siyasi parti temsilcileriyle birlikte, Eğitim- Sen ve Eğitim-İş’in düzenlediği “1 Mayıs” programına katıldı. Hak ve hukukun bir gün herkese lazım olacağını belirten Ertürk, “Hepinizin hakkını aramak için Aksaray Milletvekilliğine talibim. İnsancıl çalışma şartlarına sahip olmanız ve yaptığınız işin tam karşılığını almanız için elimden geleni yapacağım. Bunları yapabilmem için 14 Mayıs günü desteklerinizi bekliyorum” dedi. “Bu Gidişle Küçük Esnaf Diye Bir Şey Kalmayacak”

Ziyaretleri kapsamında Turizm Caddesi esnafları, 3 Nolu Belediye İşhanı esnafları, eski MEDAŞ İşhanı esnafları ve Taşpazar Mahallesi esnaflarıyla da görüşen Ali Abbas Ertürk, sorunları dinledi. Hayat pahalılığının kendilerini ezdiğini, bugün sattıkları ürünü ertesi gün aynı fiyata alamadıklarını dile getiren esnaflar, Ali Abbas Ertürk’e dert yandı. Ayakta durmakta dahi zorlandıklarını ifade eden esnaflar, “Büyük iş adamlarına gösterdikleri ayrıcalıkları biz küçük esnafa göstermiyorlar. Yakında ülkede küçük esnaf diye bir şey kalmayacak. Bizlerin ayakta kalabilmesi ve esnaflığın sürmesi için bu düzenin değişmesi şart. Umudumuz sizde…” dediler. “Biz Her Zaman Esnaflarımızın Yanında Olacağız”

Her esnafla tek tek görüşen, hal ve hatırlarını soran, sorunlarını hakkında istişarelerde bulunan Ali Abbas Ertürk, esnafları kaderine terk etmeyeceklerini söyledi. İktidarın esnafların sesini duymadığını anlatan Ertürk, “Biz her zaman esnaflarımızın yanında olacağız. Esnafımızın sorunlarını biliyoruz. 14 Mayıs’ta sandıkta bize yetki verirseniz, siz fedakâr esnaf kardeşlerimiz için yeni destek mekanizmaları geliştireceğiz. Söz veriyoruz; 14 Mayıs’tan sonra ülkemize de Aksaray’ımıza da bahar gelecek ve bu bahar milletimizin baharı olacak” şeklinde konuştu.

 

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL