MESAJLAR

Ertürk: “Huzurlu ve bereketli bir bayram diliyorum”

Ertürk: “Huzurlu ve bereketli bir bayram diliyorum”

Millet İttifakı Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk, sevgi, hoşgörü ve dayanışmanın yeniden can bulduğu huzurlu ve bereketli bir Ramazan Bayramı dileklerinde bulundu.

Rahmet, bereket ve dayanışma dönemi olan mübarek Ramazan ayının sonuna gelindiği ve milletçe bir bayrama daha erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Ali Abbas Ertürk, “Tüm büyüklerimin ellerinden öpüyorum, tüm küçüklerimi sevgiyle kucaklıyorum. Çok şükür bir bayrama daha sağlık, sıhhat ve birlik için de kavuştuk. Hepimizin bayramı kutlu olsun” dedi. Milletin yaşanan sosyal, siyasal ve ekonomik sorunların gölgesi altında Ramazan Bayramına girmek durumunda kaldığını ancak hiç kimsenin umudunu yitirmemesi gerektiğini söyleyen Ali Abbas Ertürk, “Hiçbir zaman, özellikle de bayram günleri asla umutsuzluk yok. Yaşanan her sorun çözülür, her engel aşılır… Allah’ın izniyle 15 Mayıs sabahı hep birlikte yepyeni bir ülkeye uyanacağız ve yarınlara umutla, heyecan içinde ve bayram sabahlarının coşkusuyla bakacağız” dedi. Tek gayelerinin yüzlerin daha çok güldüğü, sofraların daha bereketli olduğu, herkesin mutluluk içinde yaşadığı bir Aksaray ve Türkiye oluşturmak olduğunu belirten Ertürk, “Söz veriyorum, güzel ve aydınlık yarınları hep birlikte kuracağız” dedi.

Ertürk, Ramazan Bayramı mesajını şu sözlerle tamamladı: “Tüm Aksaraylıların ve aziz milletimizin her bir ferdinin bayramını en samimi duygularımla kutluyor, sağlık ve sıhhat içinde yeni bayramlara kavuşmayı temenni ediyorum.”

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL