Genel

Erdem zengin yeniden AKFOD başkanı seçildi

Erdem zengin yeniden AKFOD başkanı seçildi

AKFOD genel kurulu yapıldı. Erdem zengin yeniden başkan seçildi

Akfod’un yeni başkanı erdem zengin “bütün enerjimizi aksaray’ımızı ve ülkemizi tanıtmak için harcayacağız”

Aksaray’ı Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonunda Erdem ZENGİN, Fahri TUNÇ, Savaş ULUKAYA, Menderes EYÜBOĞLU, Sadettin ÖZER, ve Timur YILMAZ temsil edecek.

Kısa adı AKFOD olan Aksaray Fotoğraf Sanatı Derneği 2012 yılından beri ilimizde fotoğraf sanatı adına güzel işlere imza atıyor. Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) üyesi olan AKFOD, düzenlenen ulusal ve uluslararası yarışmalarda gönderdiği jüri üyeleri ve federasyon temsilcileri sayesinde Aksaray’ı temsil ediyor.

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aksaray Halk Eğitim Merkezi, Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti ile işbirliği yaparak ücretsiz fotoğraf kursları aracılığı ile yüzlerce kişiye fotoğraf eğitimleri düzenliyor.

AKFOD bu yıl 5. Olağan genel kurulunu yaptı.

Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve TFSF Delegelerinin seçimi yapıldı. Yapılan seçim sonuçlarına göre; Yönetim Kurulu Başkanlığına Erdem ZENGİN, Başkan Yardımcılığına Fahri TUNÇ, Yönetim kurulu üyeliklerine M. Zeki SEFEROĞLU, Savaş ULUKAYA, Menderes EYÜBOĞLU, Orhan ALTINDAL, Eda Ayça Çakmak, Timur YILMAZ, Yalçın DUTKUN, Güner YALVAÇ, Şevket YALÇIN, Süheyl YURDUMAKAN, Tuncay ÇALIŞKAN ve Nuri AKTOKAT seçildi. Denetim Kurulu Üyeliklerine, Sadettin ÖZER, Altan ÇİĞDEM, Seda TUNÇ, İbrahim İNEL, Pınar GÖRGÜLÜ ve İbrahim KARAOĞLAN seçildiler.

AKFOD’u ve Aksaray İlini Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonunda Erdem ZENGİN, Fahri TUNÇ, Savaş ULUKAYA, Menderes EYÜBOĞLU, Sadettin ÖZER ve Timur YILMAZ temsil edecek.

Yönetim Kurulu Başkanı Erdem ZENGİN yaptığı açıklamada; “Bizler Aksaray’ın ve Türkiye’nin fotoğraf severleriyiz. Bizi bu ülke, bu şehir yetiştirdi. Bütün enerjimizi yeni fotoğrafçılar yetiştirmek, ilimizi ve ülkemizi tanıtmak için harcayacağız. Aksaray İli bütünüyle fotoğraflanması gereken tarihi, doğal, kültürel değerler barındırıyor. Bu değerleri korumak, yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak için fotoğraf sanatı adına elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Aksaray’daki kamu kuruluşları, üniversitemiz, belediyelerimiz ve bizimle aynı çizgide yer alan diğer derneklerimiz ile iş birliği yapmaya devam edeceğiz. Fotoğraf kursları, eğitim faaliyetleri, söyleşi ve sunumlar yapacağız. Bizimle birlikte bu yolda yürümek isteyen bütün fotoğraf severleri aramızda görmekten onur duyarız. ” dedi

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL