Genel

Emniyet Personelinden Duyarlı davranış

Emniyet Personelinden Duyarlı davranış

Karabük’te, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) yetişmeye çalışan bazı öğrenciler koşarak okullardaki sınava yetişmeye çaşıitı. 3 öğrenci Karabük Emniyet Müdürlüğü Ekip otosuyla sınava yetiştirildi.

Karabük Üniversitesi’nde, YKS’ye girecek adaylar kampüs girişinde durdurularak kimlik kontrolünden geçirildi. Sınav giriş belgesi ile kimliklerini gösteren adaylar üst araması yapılmasının ardından sınav için kampüse alındı. Sınava dakikalar kala gelen bazı öğrenciler koşarak gelip kampüs girişinde bekleyen özel güvenlik personellerine ait araçla ve belediyeye ait midibüslerle sınava yetiştirilmeye çalışıldı. Adalet Bakanlığına ait mahkûm nakil aracı kampüse girerken 2 öğrenci tarafından durduruldu. Öğrenciler daha sonra cezaevi nakil aracıyla birlikte sınava yetişmeye çalıştı. Kampüs civarında görevli polis ekibi bir öğrencinin yardım isteğine duyarsız kalmadı onu sınav yerine yetiştirmek için polis otosuyla giderken sınava yetişmek için koşan 2 öğrenciyi görüp polis ekip otosuna alarak sınava yetiştirmeye çalıştı. Emniyet personelinin bu duyarlı davranışı olaya tanık olan vatandaşlar tarafından takdir ile karşılandı.

“ Allah hepsinden ayrı ayrı razı olsun. “

Karabük Emniyet personelinin sınava yetişmek için çaba sarf eden öğrencilere karşı yardım etmek için ekip otosu ile sınava yetiştirme çabası olaya şahit olan öğrenci velileri ve vatandaşlar tarafından “ Emniyet personeli bu duyarlı davranışı donrası gönlümüzde bir kez daha taht kurdu. Allah hepsinden ayrı ayrı razı olsun. “ Diyerek duygularını dile getirdiler.

Fotoğraf Kaynak ; https://twitter.com/EmniyetGM/status/1140284282205872128

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL