ASAYİŞ

Elim kazada hayatını kaybeden Sevgi Önder için ASÜ de tören düzenlendi

Elim kazada hayatını kaybeden Sevgi Önder için ASÜ de tören düzenlendi

Aksaray Asü Den Trafik Kazasın da Hayatını Kaybeden Sevgi Önder İçin ASÜ de Cenaze Töreni Yapıldı.

Hatırlanacağı üzere Memleketinden Aksaray’a gelen ve kaldığı yurdun karşısında otobüsten inip yurda gitmek için valiziyle birlikte yolun karşısına geçmek isteyen üniversiteli 21 yaşındaki Sevgi Önder’ Mustafa Karakuş (43) yönetimindeki 68 BE 909 plakalı otomobil çarptı. Otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Sevgi Önder’in ailesi ve arkadaşları büyük bir üzüntü yaşadı.

Acı haberin ardından Sevgi Önder için, ASÜ İİBF önünde bir tören düzenlendi. Önder’in ailesi, hocaları ve arkadaşlarının katıldığı cenaze töreninde sabır temennisinde bulunan Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, “Sevdiğiniz bir insanı kaybetmek büyük acı. Öğrencimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Rabbimiz ona rahmetiyle muamele eylesin. Ailesine ve arkadaşlarına da sabırlar diliyoruz. Mekânı cennet olsun” dedi.

Aksaray Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Murat Akkuş’un kıldırdığı namazın ardından Sevgi Önder’in cenazesi, dualar ve gözyaşları içerisinde memleketi Kırıkkale’ye uğurlandı. Rektör Şahin, merhumenin annesi Emine Önder ve Babası Feridun Önder’le de yakından ilgilendi ve taziye dileklerinde bulundu.

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL