ASAYİŞ

Duvardaki şiş burnuna Saplanmış!

Duvardaki şiş burnuna Saplanmış!

Aksaray ili Gülağaç ilçesi Akmezar köyünde ikamet eden Filiz.A(35) burnuna saplanan şiş yüzünden ölümden döndü.

İlginç olay  Akşam saat 21.00 sularında Aksaray ili Gülağaç ilçesi Akmezar köyünde meydana geldi. 112 acil ihbar hattına, burnuna şiş saplanmış bir kadın vakası ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine geldi. Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Gülağaç Devlet Hastanesi Acil servisine götürdü. Gülağaç Devlet Hastanesi Acil servisinde şişin çıkartılamaması üzerine Filiz.A(35) Ambulans ile Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine Getirildi.

Filiz A.(35) “Burnunuza şiş nasıl girdi? “ sorusuna verdiği cevap   “  Evde temizlik yapıyordum duvarda saplı şisler nasıl olduğunu anlamadan birden Kafama sert şekilde düştü. Bir tanesi de burnuma saplandı “diye cevaplarken. Filiz A.(35) nın kız kardeşi “ Kardeşim kocasından zaman zaman şiddet görür. Her seferinde kimseye söylemez kocası Hikmet. A (45) dan korktuğu için yine yalan söylüyor. Kocası Hikmet. A (45) dan korktuğu için onu korumaya çalışıyor. Bana izah etsinler duvarda saplı duran bir şiş nasıl bu şekilde burnuna girebilir?. “ diyerek. Filiz A.(35) nın kocası Hikmet. A (45) dan şikayetçi olacaklarını belirtiler.

Kafaları karıştıran olayda, duvarda asılı olan bir şişin, Filiz A’nın burnuna nasıl girdiği, kafalarda soru işareti olarak kalırken,  Jandarma ekipleri Filiz A.(35) nın burnuna giren şişin nasıl bir şekilde girdiği konusunda soruşturmaya başlattı.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL