Genel

Dilmaç ” 1.Olağan Kongremizi Gerçekleştirdik”

Dilmaç ” 1.Olağan Kongremizi Gerçekleştirdik”

Gelecek Partimizin Aksaray İl Başkanlığı 1.Olağan Kongresi 20 Eylül Pazar Günü Canlı Bağlantı Yoluyla Genel Başkanımız Prof.Dr. Ahmet DAVUTOĞLU’ nun, Genel Başkan Yardımcımız Sn. Feramuz Üstün Ve Beraberindeki Heyetin Katılımı İle Gerçekleştirdik.

Yoğun Bir Şekilde Hazırlandığımız Kongremizi, Pandemiden dolayı, Sadece Delege ve davetlilerimizin katılımıyla, Güvenli Huzurlu ve Coşkulu Bir Şekilde Tamamlamak Bizleri Memnun Etmiştir.

Öncelikle Kongre Salonumuzda Samimiyetle Aramızda Bulunan Ve Sevgiyle Kucaklaştığımız Tüm Partililerimize Teşekkür Ederim.

Kongremize Canlı Yayın Yoluyla Bağlanarak Bizi Onurlandıran, Genel Başkanımız Sn. Prof. Ahmet DAVUTOĞLU,  Bizzat Bulunarak bize Şeref Veren Genel Başkan Yardımcımız Sn.FeramuzÜSTÜN ve Genel Merkez Yöneticilerimize, Niğde, Eskişehir, Kırşehir İl Başkanlarımıza, Mesajları Ve Katılımcıları İle Sevincimize Ortak Olan İlimiz Siyasi Parti İl Başkanları ve  Belediye Başkanlarımıza, Demokrasiye İnanmış ve Gönül Vermiş,  STK başkanlarımıza, Basın Mensuplarımıza ve Cesur Delegelerimize TeşekkürlerimiSunuyorum.

Ortak Paydamız Olan Memleketimiz için,Güzel Bir Gelecek İçin,Ülkemizin Geleceği İçin Çıktığımız Bu Yolda,Gece Gündüz Çalışacağımıza Olanİnancımızı Paylaştığımız Kongremizin,Ülkemiz, Şehrimiz ve Partimiz İçin Hayırlara Vesile Olmasını Diliyorum.

Muhammet DİLMAÇ

GELECEK PARTİSİ  Aksaray İl Başkanı,

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL