ASAYİŞ

“Devletin malı deniz, yemeyen keriz.”

“Devletin malı deniz, yemeyen keriz.”

“Devletin malı deniz, yemeyen keriz.”

Güzel bir organizasyona gölge düşürdüler.

Aksaray Valisi Ali Mantı eşi Işıl Mantı, kızı Sümeyye Mantı, Aksaray’da faaliyet gösteren okullardan seçilen öğrenciler, protokol üyeleri ile sivil toplum kuruluşları temsilcilerin de katılımıyla  ‘Sıfır Atık’ farkındalık programı 15 Temmuz Milli İrade Meydanında yapıldı.

Öğrenciler Program başlamasına 1 saat erken getirilince bunaltıcı sıcağın altında Vali amcalarını beklemek zorunda kaldılar.  Valilik Binasının gölgesine sığınan öğrenciler Büyüklerin kendilerine giydirdikleri tişört lerin ambalajlarını yerlere attıklarını görünce yerlere atılan kağıt ve naylon poşetleri elleri ile topladı.

Fotoğrafların Üzerine Tıklayarak Büyütebilirsiniz.

Markette 1,5 tl ye satılan çantalara tema ettiler

Aksaray Valisi Ali Mantı eşi Işıl Mantı, kızı Sümeyye Mantı, Aksaray’da faaliyet gösteren okullardan seçilen öğrenciler, protokol üyeleri ile sivil toplum kuruluşları temsilcilerin de katılımıyla  ‘Sıfır Atık’ farkındalık programı 15 Temmuz Milli İrade Meydanında yapılacağını haber alan vatandaş meydana akın etti. Vatandaşlar PROMOSYON Olarak dağıtılan BEZ ÇANTA, BEZ ŞAPKA, KALEM, NOT DEFERİ, BEZ KALEMLİK leri alabilmek için adeta bir birleri ile yarıştı. Stantlarda görevli kişiler ile zaman zaman tartışma yaşayan vatandaş ile stand görevlileri arasındaki gerginliği görevli polis memurları önledi.

Protokol Alanı Terk Etti Kalan Çantalar Görevli Bazı Kişiler Tarafından Yağmalandı

15 Temmuz Milli irade Meydanında gerçekleştirilen program sona ermeden stand ta görevli bazı görevliler değeri 1 tl olan çantaları kucaklarının alabildiği kadar alıp araçlarının bagajlarına koydu. Vatandaşların ve basın mensuplarının şaşkın bakışları altında kucaklarına doldurdukları çantaları alandaki otomobillerinin bagajlarına dolduran görevlilere vatandaşlar tepki gösterdi. Vatandaşlar “ Devletin valisi vatandaşa dağıtsın diye görevlendiriyor onlar vatandaşa dağıtacaklarına kendi arabalarına koyuyor yazıklar olsn bu zihniyete “ diyerek tepkilerini gösterdiler.

Özel HABER: İzzet TINMAZ

Önemli UYARI

Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur.Bu site basın meslek ilkelerine uymaya söz vermiştir.

https://ilkhavadisgazetesi.com internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü sair içeriklerle ilgili telif hakları https://ilkhavadisgazetesi.com internet sitesin aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeksizin iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz, yeniden yayıma konulamaz.

Fotoğrafların Üzerine Tıklayarak Büyütebilirsiniz.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL