Genel

Deva Partisi Genel Başkanı Babacan’a Aksaray’da yoğun ilgi

Deva Partisi Genel Başkanı Babacan’a Aksaray’da yoğun ilgi

Loading

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin 1. Olağan Aksaray Merkez İlçe Kongresi için Aksaray’a geldi. Aksaray’da esnafları ziyaret edip sorunlarını dinledi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, bugün Aksaray’da, Atatürk Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen partisinin Aksaray Merkez İlçe 1’inci Olağan Kongresi’ne katıldı. Partililerine seslenen Ali Babacan, genç ve dinamik ekiple yola çıktıklarını ve kısa sürede teşkilatlanmalarını tamamladıklarını belirtti.

Partililere hitaben yaptığı konuşmanın ardından Aksaray’da esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Deva Partisi Genel başkanı Ali Babacan, Aksaray’daki esnaf ziyaretlerine Sanayi sitesi esnaflarını dolaşarak başladı. Babacan sanayi esnafının iş yerlerine uğradı sorunlarının dinledi. Esnaf ziyaretlerine Aksaray şehir merkezinde devam eden Deva Partisi Genel Başkanı Babacan Esnaf ve vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaştı. Aksaray çarşı merkezinde işyerlerini ziyaret ederek esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Deva partisi Genel başkanı Babacan’ı Aksaraylı vatandaşlar sık sık durdurarak hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Esnaf ziyareti ardından Aksaray Deva Partisi İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdi.

Daha sonra Aksaray’da görev yapan basın Mensupları ile yemekli bir toplantı gerçekleştiren Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Aksaray’dan Ayrıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL