Genel

Deva Partisi Aksaray İl Başkanı Coşkuner “Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıldönümü kutlu olsun”

Deva Partisi Aksaray İl Başkanı Coşkuner “Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıldönümü kutlu olsun”

Deva Partisi Aksaray İl Başkanı Necati Coşkuner, Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla görev yapan Türk Polis Teşkilatımız, bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetinin en temel kurumlarından biridir.

176 yıllık köklü bir geçmişe ve geleneğe sahip Türk Polis Teşkilatı, adalet, eşitlik, sabır ve hoşgörü çerçevesinde görevlerini yerine getirme gayretiyle, sadece suçluyu yakalamakla değil, suçun önlenmesi noktasında da gece gündüz demeden fedakarca çalışmaktadır.

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele sürecinde de Türk Polis Teşkilatımız ve güvenlik güçlerimiz, vatandaşlarımızı salgından koruyabilmek için canla başla mücadele ederek, gece-gündüz demeden görevlerini yerine getirmektedir.

Yüzyıllardır bu topraklar üzerinde; barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşayan vatandaşlarımızın, güvenliğinin sağlanmasında bu güne kadar hiçbir tehdide boyun eğmeden görevini yerine getiren kahraman polisimizin, bugün olduğu gibi, bundan sonra da üstlendiği bu zorlu görevi başarıyla sürdüreceklerine inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, emekli olan ve görevi başında bulunan kahraman polislerimize de aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL