Genel

Destek bulamazlarsa 2021-2022-sezonunda lige katılamayacaklar

Destek bulamazlarsa 2021-2022-sezonunda lige katılamayacaklar

2021-2022 SEZONUNDA AKSARAY MES. TEK. AND. LİSESİ SPOR KULÜBÜ VOLEYBOL TAKIM’I LİGE KATILA BİLECEK Mİ?
2 sezondur Türkiye Voleybol Federasyon’unun düzenlemiş olduğu 2. Lig Erkek Voleybolunda Aksaray’ın Tek temsilcisi olarak öğrencileri ile mücadele eden AKSARAY MES. TEK. AND. LİSESİ SPOR KULÜBÜ 2021-2022 sezonu için resmi veya özel kurum ve kuruluşlardan destek
bulamaz ise lige katılım sağlayamayacak ve Aksaray’ımızın Erkek Voleybolundaki Tek temsilcisinin 2.ligteki mücadelesi son bulacak. Kulüp kurulduğu günden bu güne kadar kendi içinden yetiştirdiği sporcular ile mücadelesini devam ettirmekte.

Bu güne kadar küçük de olsa aldığı desteklerle erkekler 2. Liginde başarılı bir performans gösteren AKSARAY MES. TEK. AND. LİSESİ SPOR KULÜBÜ VOLEYBOL TAKIMI  sporsever iş adamlarının desteğine ihtiyacı var.  Kuruluş gayesi Aksaray’daki gençlerin Voleybol sporu ile kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlamak olan AKSARAY MES. TEK. AND. LİSESİ SPOR KULÜBÜ VOLEYBOL TAKIMI  lige katılım sağlayamazsa spora gönül veren bu gençlerin bu güne kadar ki emekleri heba olacak. AKSARAY MES. TEK. AND. LİSESİ SPOR KULÜBÜ VOLEYBOL TAKIMI her türlü desteğe ihtiyacı var.

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL