Genel

Delegeler Gökhan Serdengeçti dedi

Delegeler Gökhan Serdengeçti dedi

Gelecek Partisi Aksaray Merkez İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi yapıldı.

Gelecek Partisi Aksaray Merkez İlçe Başkanlığı 1.Olağan kongresi, korona virüs salgını sebebiyle alınan önlemler kapsamında delegelerin katılımı ile Gelecek Partisi Aksaray İl Başkanlığı binasında gerçekleştirildi.

Delegeler tarafından kongre yeter sayısının sağlanması ile gündem gereği Kongre Divanı oluşturuldu. Kongre, İl Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Av. Hümeyra AKSOY’un Divan Başkanı, Genel Merkez Gençlik Politikaları Başkan Yardımcısı Mehmet TEKİN’in Divan Başkan Yardımcısı olduğu ve Kâtip Üyelerden oluşturulan kongre divanı nezaretinde gerçekleştirildi.

Tek liste ile gerçekleştirilen kongre de oy kullanan delegelerin tamamının desteğini alarak, mevcut İl Başkan Yardımcısı ve İl Sekreteri olarak görev yapmakta olan Gökhan SERDENGEÇTİ Gelecek Partisi Aksaray Merkez İlçe Başkanı seçildi.

Merkez İlçe Başkanı Gökhan SERDENGEÇTİ, Gelecek Partisi Aksaray Merkez İlçe Başkanı olarak üstlendiğim görevi parti programımız, Genel Başkanımızın bilgeliği ve Aksaray’ımızın ihtiyaçları doğrultusunda şehrimizi ve ülkemizi geleceğe taşımak için yönetimimiz ile birlikte elimizden geleni yapacağız. Aksaraylı hemşirelerimizin memleket meseleleri üzerindeki hassasiyetini bilerek halkımızda desteği ile birlikte başaracağımızı ümit ve sevgi ile bildirdiğini iletti.

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL