ASAYİŞ

Darp Ettiler Gasp Ettiler Sırayla tecavüz ettiler

Darp Ettiler Gasp Ettiler Sırayla tecavüz ettiler

Önemli Uyarı: Bu Haber 18 Yaşından Küçükler için Sakıncalıdır.

Günün en iğrenç haberi Aksaray Merkez Bağlı Köyü ile Karataş köyü arasındaki boş arazide yaşandı.

İddialara göre başka bir bayan ile evli olan D. G. (42) Başka bir kişi ile evli olan fakat 9 Yıldır beraber olduğu P. G. (40) ile Aksaray merkez Bağlı Köyü ile Karataş köyü arasındaki boş arazide bir süre vakit geçirdikten sonra araçlarının yanına bir otomobil gelip durdu. Otomobilden inen 22 Yaşındaki B. B. 17 yaşındaki B.T , 17 Yaşındaki B.K. , 17 Yaşındaki E. K. ve 17 yaşındaki K. K.  D. G. (42) nin Kullandığı aracı durdurarak cebindeki paraları istedi. 50 Tl. parası olduğunu söyleyen D. G. (42) ye 5 kişi araçtan indirerek darp etmeye başladı. D. G. (42) yanındaki P. G. (40) nin yalvarmaları da fayda etmedi. Yaklaşık 3 saat kadar darp edilen D. G. (42) nin cebindeki 100 Tl. yi alan 5 genç daha sonra D. G. (42)  nin kredi kartını cüzdanında bulup kart şifresini zorla öğrendiler. Ellerini bağladıkları D. G. (42) ve sevgilisi P. G. (42) nin yanında 2 kişi bırakan 5 zanlı Aksaray’a gelerek Bir AVM nin önünde bulunan Para çekme makinelerinden kredi katının ait olduğu Para çekme makinasından karta bulunan 1000 Tl. yi çektiler. Parayı alan 3 kişi diğer arkadaşlarının yanına geldiğinde paranın az olmasından dolayı D. G. (42) nin yanındaki 40 yaşındaki kadını darp ederek sırayla cinsel ilişkiye girmek için karar alan 5 kişiden 1 kşi ilişki kurmazken 1 kişi de 40 yaşındaki P. G. Nin yalvarışları üzerine cinsel ilişki kurmaktan vazgeçiyor. Diğer 3 kişi kadına tecavüz ederek  D.G. İle P. G. Yi bağlı bırakarak olay yerinde kaçıyorlar. Çevredekilerin ihbarı üzerine Olay yerine Jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma ekiplerinin detaylı çalışmaları üzerine 5 zanlının eşkâlleri belirlenip oturdukları ikametlere eş zamanlı baskın düzenlendi. Baskın sırasında bir zanlının Jandarma ekiplerine mukavemet göstermesi üzerine oğlu ile birlikte gözaltına alındı. Aksaray İl Jandarma Komutanlığında işlemleri tamamlanan 6 kişi adli makamlara çıkartıldı.

Jandarma görevlilerine mukavemette bulunan baba serbest kalırken diğer 5 zanlı 22 Yaşındaki B. B. 17 yaşındaki B.T , 17 Yaşındaki B.K. , 17  Yaşındaki E. K. ve 17 yaşındaki K. K. tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Özel Haber: izzet Tınmaz

Önemli uyar:

ilkhavadisgazetesi.com  sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır.

Bunlar ilkhavadisgazetesi.com ’un yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.

www.ilkhavadisgazetesi.com’un yayınlarında, hukuka, yasaya, telif haklarınıza ve kişilik haklarınıza saygılı bir biçimde yayın yapmayı amaç edinmiş olup, 5651 sayılı yasa gereği “içerik sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. Bu sebepten yayın organları tarafından yayınlanan haberleri okurlarımıza aktarmaya çalışmakta olduğumuzdan hukuka aykırı görülen içerikleri kontrol etme yükümlülüğümüz yoktur. Sitemiz “uyar ve kaldır” prensibi ile işlem yaptığından, herhangi bir haber ile kişiliğinize, şirketinize, telif haklarınıza, eserlerinize veya yasal haklarınızın çiğnendiğini düşünen hak sahipleri ilkhavadisgazetesi @gmail.com üzerinden bize ulaşabilirler. Talep ve şikâyetler avukatımız tarafından incelenecek ve ihlal olması durumunda gerekli içerikler kaldırılacaktır.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL