Genel

Cumhuriyet ve Adalet Partisi Aksaray’da

Cumhuriyet ve Adalet Partisi Aksaray’da

2023’te yapılacağı düşünülen seçimlere yaklaşırken hala hangi partiye oy vereceğini karar veremeyen ciddi anlamda bir seçmen kitlesi bulunuyor. Son seçim anketlerine göre hangi partiye oy vereceğini kestiremeyen seçmen oranı yüzde 11 ile yüzde 15 oranında değişiyor. Ocak 2022 itibarıyla Resmi kayıtlara göre Türkiye’de 122 siyasi parti etkin durumda bulunmaktadır. Türkiye’de kurulan siyasi partilerin birçoğunun ismi dahi bilinmiyor. 

15 Nisan 2021 tarihinde Ahmet Sevim tarafından kurulan Cumhuriyet ve Adalet Partisi’nin ismine dikkat çekmek istiyorum. CHP ve AKP arasında oy vermekte kararsız kalan vatandaşların da artık bir partisi oldu desek. Bu esprili bakış açısına neden olan etken 15 Nisan 2021 tarihinde Ahmet Sevim tarafından kurulan Cumhuriyet ve Adalet Partisi ismi ile siyasi partiler kervanına katılan 122 siyasi parti arasında yerini alan Cumhuriyet ve Adalet Partisi Aksaray’da siyasi oluşumunu tamamlama aşamasında.

Cumhuriyet ve Adalet Partisi Aksaray’da örgütlenme çalışmaları kolları sıvayan isim Cumhuriyet ve Adalet Partisi Aksaray İl Başkanı Şahin Öz “ Aksaray’da il ve merkez ilçe örgütümüzü kurduk sıra Aksaray’ın ilçelerinde 2 ilçemizde partimizi temsil edecek arkadaşlarımızı belirledik Aksaray’da hızlı bir şekilde örgütlenme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kafasında partisi ile alakalı sorulara cevap bulamayan, kararsız kesimler başta tüm vatandaşlarımızı Cumhuriyet ve Adalet Partisi çatısı altında birleşmeye davet ediyorum. Cumhuriyet ve Adalet Partisi Cumhur İttifakını desteklemektedir. ” dedi

Haber : izzet Tınmaz

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL