SİYASET

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Bolu’yu adeta salladı

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Bolu’yu adeta salladı

Loading

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce 14 Mayıs seçimleri için ilk startını Bolu’dan verdi.

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Bolu’da Köroğlu Heykeli önünde toplanan vatandaşlara seslendi. AK Parti iktidarındaki politikaları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı sert sözlerle eleştiren İnce, ülkedeki mülteci konusuna da değindi. İnce, “Esat’la masaya oturacağım. Şam’a büyükelçi atayacağım. Uluslararası güvence vererek Suriyelileri güle güle memleketlerine göndereceğim.”

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce 14 Mayıs seçimleri için ilk startını Bolu’dan verdi. Muharrem İnce, “Şu CHP listelerini görünce dudaklarınız uçuklayacak. Kalbiniz sızlayacak. Yüreğiniz daralaracak, utanacaksınız. Hayatı boyunca hayatı boyunca Cumhuriyet Halk Partisi’ne küfretmiş insanlar bugün CHP listesinde. Bana kızıp hain diyenler var ya, aynaya bir bakın, hainleri görürsünüz” dedi.

“CHP listelerini görünce dudaklarınız uçuklayacak. Kalbiniz sızlayacak.”

CHP’nin Milletvekili aday listelerini görünce vatandaşların utanacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, “10 Nisan’da bir şeyler olacak dedim, biliyor musunuz? Ne olacak? Yıkılacak. Siyasi deprem olacak. Şu CHP listelerini görünce dudaklarınız uçuklayacak. Kalbiniz sızlayacak. Yüreğiniz daralaracak, utanacaksınız. Bu akşam saat 17.00’de CHP listelerini gördüğünüzde Muharrem İnce’nin ne kadar haklı olduğunu göreceksiniz. Şimdilik şimdi bir şey konuşmayacağım. Yarın konuşacağım onu yarın” ifadelerini kullandı.

“Bu muhalefet gitmeden bu iktidar gitmez”

Muhalefetin gitmeden iktidarın gitmeyeceğini dile getiren Muharrem İnce, “Kaybedersek diyor eee sorumlusu Muharrem İnce’ymiş. 17 parti bir araya gelecek. 11 de büyükşehir bir araya gelecek. Gazeteler var. Televizyonlar var. Trilyonlarca lira, hazine yardımı var. Belediyeler var. Firari FETÖ’cüler var. Troller var. Ya siz utanmıyor musunuz? Bu kadar imkan, bu kadar para bu kadar hazineye bu kadar belediyeye, bir telefon, bir 2006 model araba. Muharrem İnce’de gönüllüler var. Utanmıyor musunuz? Türkiye’nin bir iktidar sorunu var. Doğru. Bu iktidar gitmeli. Ama Türkiye’nin muhalefet sorunu da var. Bu muhalefet gitmeden bu iktidar gitmez” diye konuştu.&

“Sen kazanamazsın dediler Kılıçdaroğlu’na”

6’lı masa hakkında da konuşan Genel Başkan İnce, “Sistemi anlatayım size. Sistem şu, sistem şu. Önce, önce kazanacak aday dediler. Sen kazanamazsın dediler Kılıçdaroğlu’na. Sen değilsin. Ekrem İmamoğlu’ya da Mansur Yavaş. Sonra allem olduk, allem oldu. Kılıçdaroğlu aday oldu. Anlaştılar. Peki. Bakın anlatayım. Aday oldu. Davutoğlu sordu, ‘dedi ki ey Kılıçdaroğlu seni kabul ederim ama bana ne vereceksin? Beni kabul et’, ‘Sen de cumhurbaşkanı yardımcısı ol, sana bakanlık vereyim, milletvekilliği vereyim. Girdi topa. Temel dedi ki, ‘Ey Kılıçdaroğlu bana ne vereceksin? Sana da Cumhurbaşkanı yardımcılığı, bakanlık milletvekilliği.’ Girdi topa Babacan, ‘Bana ne vereceksin? Sana da Cumhurbaşkanı yardımcılığı. Bakanlık milletvekilliği.’ Girdi topa Gültekin Uysal, ‘Sana da Cumhurbaşkanı yardımcılığı.’ Ver babam ver. Meral Hanım kalktı masadan. Masaya geri döndürmek için bir formül lazım. Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş. Size de verdik cumhurbaşkanı yardımcılığı. Bu da tamam. ‘Yeter ki beni aday yapın’ ” ifadelerini kullandı.

“CHP’ye küfretmiş insanlar bugün CHP listesinde”

CHP’ye küfretmiş insanların bugün CHP listesinde olduğunu söyleyen İnce, “Şimdi milletvekilliği dağıtıyorlar bugün. Evlere şenlik evlere. Hayatı boyunca hayatı boyunca Cumhuriyet Halk Partisi’ne küfretmiş insanlar bugün CHP listesinde. Bana kızıp hain diyenler var ya, aynaya bir bakın, hainleri görürsünüz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL