Genel

Çok yoruluyorsunuz Her yerdesiniz Baş Tacısınız

Çok yoruluyorsunuz Her yerdesiniz Baş Tacısınız

Çok yoruluyorsunuz Her yerdesiniz Baş Tacısınız güvenlik güçleri ve sağlık çalışanları.

İçişleri Bakanlığı Bünyesinde görev yapan GÜVENLİK GÜÇLERİ;

Sanatçı oldu müzik yaptı, çiftçi oldu tarla sürdü, bakkal çırağı oldu malzeme dağıttı, postacı oldu evrak dağıttı, bankacı oldu emekli maaşı dağıttı, maliyeci oldu maddi durum araştırması yaptı, çocukların gençlerin ikna olması için onlarla çocuk oldu, yaşlıların her türlü yardımına koştu, güvenliği sağladı, çocuklar kitap okusun diye öğretmen oldu kitap temin etti, ölenlerin cenazesine katılıp imam oldu, elinde ateş ölçerle sağlıkçı oldu, başka yapacakları iş kaldı mı ?

Evet, ne kadar çok yorulduklarını anlatmak için birkaç örnekleme yaptık. Bu sebepten COVİT -19 belası musallat olduğundan beri çok çalışıyorlar. Minnettarız sizlere hakkınız ödenmez.

Canlarını hiçe sayarak insanlara şifa dağıtan evladına, sevdiklerine hasret kalan sevgili sağlık çalışanları sağlıkçılar sizlerin hakkını da nasıl öderiz bilemem. Gecenizi gündüzünüze katıp çalışıyorsunuz. Uykusuz kalarak insanüstü gayret gösteriyorsunuz. İnsanların sağlığına kavuşması için didinip çalışıyorsunuz. Avuçlarım patlayıncaya kadar alkışlıyorum hepinizi.

Allahın izini ile bu COVİD 19 illetinin üstesinden geleceğiz. Devletimiz tüm gücünü kullanarak bu COVİD 19 belası ile savaşmakta. Bizlere düşen algının önlenmesi için birkaç basit kural var. Evde kalmak, Sosyal mesafeyi korumak, temizlik ve hijyene dikkat etmek. Biraz sabır gerekiyor eskiler ne güzel söylemişler “ Sabreden derviş muradına ermiş “ diye. Devlet yöneticilerinin bizim hayatımızı ve sağlığımızı ön plana alarak getirdiği kısıtlamalara harfiyen uymaya davet ediyorum siz sevgili okurlarımızı. Unutmayalım bu günler geçecek yine büyüklerimizi ellerini öpecek sevdiklerimize sarılmanın keyfini çıkartacağız, çocuklarımızı doyasıya öpeceğiz. Bu günler çok yakında gelecek ben tüm kalbim ile inanıyorum.

Sağlık sıhhat sizinle olsun. EVDE KALIN Biz siz habersiz kalmayın diye dışarıdayız.

İzzet Tınmaz

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL