ASAYİŞ

Çok Gürültü Yapıyorsun Diye Ayağından vurdu

Çok Gürültü Yapıyorsun Diye Ayağından vurdu

Aksaray merkez Yavuz Sultan Selim Mahallesi 5051 sokakta bulunan inşaat şantiyesinde İnşaata yakın bir yerde oturan bir şahıs çok gürültü yaptığı iddiası ile inşaatta çalışan bir işçiyi ayağından vurarak yaraladı. Polis yaralama olayını gerçekleştirdiği iddia edilen şahısı olayda kullanıldığı iddia edilen silah ile birlikte kısa sürede yakaladı.

Edinilen bilgiye göre Olay Öğle saatlerinde Aksaray merkez Yavuz Sultan Selim Mahallesi 5051 sokakta bulunan inşaat şantiyesinde çalışan işçilerin çok gürültü yapılıyor iddiası üzerine gerçekleşti. İddialara göre inşaat şantiyesinde İnşaata yakın bir yerde oturan bir şahıs inşaat şantiyesine gelerek 27 yaşındaki inşaat işçisi Cengiz Han ile tartışmaya başladı tartışmanın kavgaya düşmesi sonucu Mahalle sakini Yanında taşıdığı silahı çıkartarak inşaat işçisi Cengiz Han (27) ateş etti işçi Cengiz Han (27) sol ayağından yaralandı. Diğer işçilerin olaya müdahalesi ile silah ile yaralama olayına karışan şahıs olay yerinden kaçtı. Diğer işçilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı işçiye olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralı işçiyi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisine götürdü. Ayağından yaralanan 27 yaşındaki inşaat işçisi Cengiz Han’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı ve tedavisinin ardından  taburcu edildiği öğrenildi.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Asayiş Cinayet Büro Amirliği Ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemenin ardından silah ile yaralama olayını gerçekleştirdiği iddia edilen şahısı ve olayda kullanılan silahı olaydan sonra çok kısa bir sürede yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli şahısın Aksaray Emniyet Müdürlüğü Asayiş Cinayet Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edileceği öğrenildi.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL