ASAYİŞ

Çırağını Triger kayışı ile öldüresiye dövdü

Çırağını Triger kayışı ile öldüresiye dövdü

Loading

Oto tamir ustası yanında çalışan 15 yaşındaki çocuğu araba triger kayışı ile ayakta duramayacak hale gelene kadar dövdü.

Konya’da bir oto tamir ustası yanında çalışan 15 yaşındaki çocuğu araba triger kayışı ile ayakta duramayacak hale gelene kadar dövdü. Evde çocuklarının yürümesinde aksama olduğunu fark eden anne ve baba çocuklarının kıyafetini çıkarınca gördükleri karşısında dehşete düştü.

İLK DAYAKTAN USTANIN BABASI KURTARMIŞ

Edinilen bilgiye göre olay Konya’nın merkez Karatay ilçesinde bulunan Karatay motorlu taşıtlar bakım ve onarım sanayinde meydana geldi. İddialara göre 15 yaşındaki M.A yaklaşık 3 hafta önce Karatay motorlu taşıtlar bakım ve onarım sanayinde bulunan F.S’ ye ait oto bakım ve onarım servisinde işe başladı. 6 Temmuz’da M.A yanlışlıkla elinden bit tamir parçasını yere düşürdü. Buna sinirlenen usta S.A., M.A’yı dükkân içinde tekme tokat dövdü. Bağrışmaların sesine o sırada dükkânın önünde oturan S.A’nın babası dükkâna girerek oğlunun elinden M.A’yı kurtardı.

TRİGER KAYIŞI İLE DEHŞETİ YAŞATTI

İddiaya göre o gün evine giden ve ailesine olaydan bahsetmeyen 15 yaşındaki M.A Ertesi gün sabah başına geleceklerden habersiz tekrar işine gitti. Öğle saatlerinde dükkâna gelen bir müşterisi ile tartışan F.S daha sonra dükkânın üst katına çıkıp M.A’yı yanına çağırdı. Eline aldığı triger kayışı ile M.A’yı ayakta duramayacak duruma getirene kadar dövüp boğazını sıkıp nefessiz kalmasını sağladı. Vücudu yara bere içinde kalan talihsiz çocuk ustasının dayağa son vermesi ile yere yığılıp kaldı.

ANNE VE BABASI ŞOK OLDU

Ayakta durmakta güçlük çeken talihsiz genç eve geldiğinde ailesine haber vermeden odasına geçmek istedi. Oğlunun ayağında aksama olduğunu gören anne S.A oğluna ne olduğunu sordu. Oğlunun bişey yok demesi üzerine oğlunun kıyafetlerini çıkaran anne S.A ve baba Ö.A oğlunun vücudunda gördükleri yaralar üzerine şok oldu. Durumu anne ve babasına anlatan genç yorgun olduğunu ve karakola şikayet için ertesi gün gitmek istediğini söyledi.

‘KONSANTRASYONUMU BOZUYORSUN DEYİP DÖVDÜ’

Sabah Konya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğüne konu hakkında şikayet dilekçesi veren talihsiz genç başından geçenleri bir bir anlattı. M.A ifadesinde ‘Müşteri ile tartışıp beni yukarı çağırdı. Sen benim konsantrasyonumu bozuyorsun deyip eline aldığı araba triger kayışı ile beni dövdü. Sanırım 40-50 kez bana o kayışla sert bir şekilde vurdu. Sonra boğazımı sıkıp 5-6 saniye sıktı. Usta çok sinirli hamen sinirleniyor. Olaydan birgün önce beni yine döverken kendi babası gelip beni kurtardı. Babasına da vurmaya kalkıştı’ dedi.

‘SENİ BEN DÖVMEDİM TANIĞIN YOK’

Olay sonrası dövdüğü çırağı ile dalga geçen acımazsız adam M.A’ya dayak olayının tanığı olmadığını ve bunu ispatlayamayacağını söylemiş. M.A polise verdiği ifadesinin devamında ‘Olay sonrası ben ayağa güçlükle kalktım. Yürümekte zorluk çekiyordu. Gece üzerimizi değişip eve gitmek üzere iken usta bana dönüp’ oğlum seni kim dövdü’ diye sordu bende sen dövdün usta dedim. Hayır seni ben dövmedim tanığın var mı dedi. Eve geldiğimde annem ve babama anlatmayacaktım ama ayağımın aksamasından bişeyler olduğunu anladılar. Beni döven F.S’den şikâyetçiyim’ dediği öğrenildi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL