ASAYİŞ

Cinayetin Sır perdesi Aralandı

Cinayetin Sır perdesi Aralandı

 Aksaray’da dün saat 15.30 sıralarında, Aksaray merkez Paşacık Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda meydana gelen ayrı yaşadığı eşi Selda Başaran’ı (23) 6 yerinden bıçaklayıp, boğazını keserek öldüren Harun Başaran’ın (28), verdiği ifade de cinayetin ayrıntıları da ortaya çıktı.

Çocukları Balkona çıkıp ağlaması üzerine Cinayet Ortaya Çıktı.

Eşi tarafından boğazının kesilmesi ve 6 yerinden bıçaklanmasının ardından balkona çıkan çocukların ağlaması üzerine komşuların polisi aradığı. Eve gelen polis ekiplerin, Selda Başaran’ın cansız bedenini buldu.Olayın gerçekleştiği evde polis ekiplerinin yaptığı araştırma sonucunda  Cinayete kurban giden Selda Başaran’ın 6 yerinden bıçaklanıp, boğazı kesilerek öldürüldüğü saptandı.

Katil zanlısı Kocanın İtirafları Cinayetin sır perdesini araladı.

Başaran sorgusunda maaşını aldıktan sonra kızı ve oğluna bayramlık kıyafet aldığını ardından eşinin yaşadığı eve gittiğini iddia ederek, “Eşimden ayrı yaşıyorum ve yaklaşık 1.5 yıldır boşanma davamız sürüyor.  Şu ana kadar üç duruşmamız oldu. Selda benden boşanmak için 100 bin lira istedi. Beni aldatıyordu. Dün maaşımı alıp çocuklarıma bayramlık kıyafet aldım. Onları eve götürdüm. Ben evdeyken Selda bir erkekle telefonla görüşüyordu. Kim olduğunu sordum? Aramızda tartışma çıktı. Mutfaktaki bıçağı alıp, saldırdım. Kaç kez bıçakladım hatırlamıyorum. Namusum için yaptım” dedi.

2 Çocuk Devlet Korumasına alındı

2 çocuk, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı. Çocuklara, psikolojik destek verilmeye başlandığı bilgisine ulaşıldı.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL