ASAYİŞ

Çenesine silahını Dayadı Ateş etti

Çenesine silahını Dayadı Ateş etti

“TEK SORUMLUSU ESRA “diye  sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Ardından kayın-pederinin evinin önünde otomobilinin içerisinde  yanında bulunduğu ruhsatsız tabancasını çenesine dayayıp tetiğe bastı.

İntihara teşebbüs olayı saat 13:40 sıralarında Aksaray merkez Nakkaş mahallesi 2866 Sokak üzerinde bulunan Palmiye sitesi bina önünde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Konya’nın Beyşehir ilçesi Üzümlü beldesinde Öğretmenlik yapan 1977 Ordu doğumlu Erkan T. kendisine ait 42 BS 441 plakalı aracı ile saat 13:40 sıralarında Aksaray merkez Nakkaş Mahallesi 2866 Sokak üzerinde bulunan Kayın pederinin oturduğu Palmiye sitesi bina önüne geldi. Bir süredir Eşi ile problemler yaşayan 1977 Ordu doğumlu Erkan T.  isimli öğretmen eşinden ret cevabı üzerine sosyal medya hesabından “TEK SORUMLUSU ESRA “ diyerek paylaşım yaptıktan sonra 42 BS 441 plakalı aracı içerisinde yanında bulundurduğu ruhsatsız tabanca ile Çene altından 1 el ateş etmek suretiyle intihara teşebbüs etti. Silah sesini duyan çevredeki vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerini arayarak durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Erkan T. (42) isimli öğretmene ilk müdahale sağlık ekipleri tarafında olay yerinde yapıldıktan sonra ambulans ile Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi. Acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından Aksaray üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaralı öğretmene müdahale edebilecek doktor bulunmadığı için Ağır yaralı öğretmen Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi’ne sevk edildi.

Polis ekiplerinin 42 BS 441 plakalı otomobil içerisinde yaptığı incelemede bir adet olayda kullanılan ruhsatsız tabanca ve 1 adet 9 mm çapında boş kovan elde bulundu. Polis ekipleri çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemesi sonrası kamera görüntülerinde Erkan T. (42) isimli öğretmenin otomobilde tek başına olduğu ve yanında kimsenin olmadığını belirledi. Olay polis kayıtlarına intihara teşebbüs olarak geçti.

42 yaşındaki Erkan T. isimli şahısın Konya’nın Beyşehir ilçesi Üzümlü beldesinde Öğretmenlik yaptığı ve eşiyle boşanma aşamasında olduğu ayrıca bir süredir psikiyatrik tedavi gördüğü öğrenildi.

Polis ekipleri intihara teşebbüs olayı ile ilgili soruşturma başlattı.

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL