Genel

Celil Acar güven Tazeledi

Celil Acar güven Tazeledi

Dördüncü kez başkanlığa seçilen Celil Acar ezici çoğunlıkla güven tazeledi.

Yine Yeniden Başkan Celil Acar

Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti 27 Nisan Pazar günü 13. Olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongreye Mevcut Başkan Celil Acar ve Gerçek Haber İmtiyaz sahibi Armağan Şen aday olarak katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile kongre başladı. Üye çoğunluğunun sağlanması ile kongrede Başkanlık seçimine geçilmeden önce Başkan Adayı Armağan Şen seçim öncesi söz alarak “ Celil Başkan benim abimdir demokratik hakkımı kullanarak aday oldum. Camia içerisinde aktif görev yapan kişilerin üye yapılması taraftarıyım. Eğer seçilemezsem Başkan Celil Acarın askeriyim, ama seçilirsem Celil Acar benim yanımda birlikte çalışacağız. Kim olursa olsun şimdiden hayırlısı olsun’’ dedi.

Başkan Celil Acar ise yaptığı konuşmada ‘’ Başkanı çalıştıran yönetim ve üyelerdir. Sizler yap diyeceksiniz ben yapacağım. Cemiyet işi imkan işidir; imkanlarımız el verdiği sürece ne gerekiyorsa yaptık bundan sonraki süreçte de yaparız. Cemiyet başkanlığını devraldığımızda tek defteri bile olmayan bir cemiyet idi. Cemiyete ilk işimiz bir yer kazandırmak oldu bu bile aslında başlı başına büyük bir iştir, Armağan Şen kazansa da kaybetse de benim kardeşim ve dostumdur ve öylede kalacaktır’’ dedi.

CEMİYETİN İSMİ DEĞİŞTİ

Cemiyetin isim değişikliği konusunda katılımcı üyeler üç oy red, yirmi sekiz oy kabul oyu kullanarak tüzük değişikliği ile cemiyetin yeni adı ilk kurulduğu isim olan Ortaanadolu Gazeteciler ve Yazarlar Derneği olarak değiştirildi.

 Listelerin oylanması sonucunda mevcut Başkan Celi Acar’ın hazırladığı liste oylamaya katılan 31 üyenin 26 sının oyunu alarak seçildi. Başkan Celil Acar 4. Kez başkan seçilerek güven tazeledi. İki adayın seçim sonrası kucaklaşarak birbirlerini tebrik etmesi cemiyet içinde ki birlik ve beraberliğin sergilenmesine sahne oldu. Yeni adı Ortadoğu Gazeteciler ve Yazarlar Derneği olan cemiyetin yeni yönetim listesi ise şöyle;

Başkan Celil Acar

Yönetim Kurulu İse,

Lokman Gümüşsoy

Gürsel Özkan

Ahmet Pektaş

Muhammet Küçüker

Serdar Yalçınkaya

Cumali Dağ

Derya Özaba

S.Süleyman Kaya

Hilmi Yol

Ali Genç’ den oluşuyor.

Federasyon Delegeleri ise;

Celil Acar,

Derya Özaba,

İshak Pekgöz,

Talat Belge oldu.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL