Genel

BURDAN SİZE EKMEK ÇIKMAZ BAŞKA KAPIYA !!!;

BURDAN SİZE EKMEK ÇIKMAZ BAŞKA KAPIYA !!!;

Bilindiği gibi ilimizde 2009-2014 arası MHP İl Başkanlığı, 2014 Aksaray Belediye Başkan Adaylığı gibi şerefli görevler ifa etmiş bu memleketin bir evladıyım. Allaha şükür ki, Ülkücü duruşumdan Liderimize  ve Teşkilatımıza  bağlılığımdan zerre ödün vermeden hala dimdik partimin yanındayım..  

2014 Belediye Başkan adaylığım döneminde vermiş olduğum, önce sosyal medyada yer alan  malum ittifak üyeleri ve bölücüler tarafından da sevinçle karşılanıp zevkle paylaşılan bir röportajım la ilgili bir açıklama yapma gereği hasıl olmuştur.

Adaylığım döneminde dönemin Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Aksaray da 13 Mart 2014 de bir miting düzenlemiş bu miting akşam namazı vaktine denk gelmiştir.  O gün meydana yakın camilerde ezan okunmadığını tespit etmemiz üzerine konu ile ilgili yapmış olduğum basın açıklaması o dönemde yerel ve ulusal medya da oldukça yankı uyandırmıştı.( https://www.haberler.com/mhp-li-adaydan-iddia-ak-parti-mitingi-icin-ezan-5799915-haberi/ ) Açıklamamız üzerine dönemin işgüzar Müftüsü  olayı basından öğrendiğini, gerekli araştırmayı yapacağını söyleyip topu taca atmış ve bir daha üstüne uğramamıştı. Gene aynı Müftü Aksaray’a tayin olur olmaz Berat Kandili gündüzüne denk gelen Cuma hutbesinde Silvan da 13 askerimiz şehit olmuşken daha naaşları defnedilmeden “13 askerimizi şehit edenler de bu gece tövbe ederse onları da affeyle yarabbi,  bu faaliyetlere devam ederlerse onları kahreyle yarabbi…”  diye dua etmiş 18.07.2011 tarihli basın açıklamamızla da kendisine “Derhal daha dün geldiğin Aksaray da siyasilere şirinlik yapma çabalarından vazgeç… Tüm şehit ailelerinden özür dile…” şeklinde eleştirimiz yerel basında yer almıştı.    (http://www.turkiyehaberajansi.com/mhp-aksaray-il-baskanligindan-yazili-aciklama/23977/)

Görünen o ki algı mühendisleri  iş başına geçmiş, ezanı protesto edenlere karşı  benim 5 yıl önceki açıklamama sığınarak, MHP li bir geçmiş dönem Belediye Başkan Adayı  üzerinden ezana saygısızlık yapanın AKP yetkilileri olduğunu ispatlama gayreti içine girmişler. Akılları sıra bu haberle hem ezana saygısızlık yapıldığı ispatlanacak hem de MHP liliği tescilli bir şahıs üzerinden bu yapılarak Cumhur İttifakına zarar verilecektir.  Oysa  konuşmamı dinleyen orta zekada bir şahıs bile  ezanın okunmamasının hesabının Vali, Müftü, Cami hocası silsilesine sorulması gerektiğini net bir şekilde  sorduğumu anlayacaktır.

O dönemin İl Başkanı da olarak gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki, o miting esnasında ezan okunmamasının sorumlusu her konuda  iktidara şirinlik yapmaktan geri kalmayan askerlerimizi şehit eden PKK lı bölücülere,  berat kandilinde af dilemekten utanmayan  dönemin  işgüzar müftüsüdür.  Dönemin Başbakanı şimdiki  Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın mitinglerde defalarca ezan sesi duyunca ezan bitene kadar konuşmasına ara verdiği herkesin malumudur. 

Ülkemizin bekası noktasında kader birliği yapmış  iki güzide partiyi bu kadar basit manevralarla birbirine düşüreceğini sanmak ayrı bir saflıktır. Cumhur ittifakı seçime ayrı ayrı girdiği illerde bile son derece seviyeli ve nazik bir kampanya ile yoluna devam edip her geçen gün güçlenirken , sanki ben bu dönem adaymışım bu açıklamayı da yeni yapmışım gibi zavallı aldatmacalara kimseyi kandıramazsınz. 

Kısaca: BURDAN SİZE EKMEK ÇIKMAZ BAŞKA KAPIYA !!!

RIFKI  KARABATAK  ÜLKÜCÜ NEFER 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL