Genel

Bu Sana Yakışmadı Sayın Vali

Bu Sana Yakışmadı Sayın Vali

Bu Sana Yakışmadı Sayın Vali onlar bizim baş tacımız idi.Bu sözler onları çok incitti. Sağlıkçılar bizim baş tacımız.

Valinin “Yük oldular” dediği sağlıkçılar Zonguldak Polis evini terk etti!

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’ın büyük tepki toplayan “Sağlıkçılar bize yük oldu” açıklamasının ardından sağlık personelleri kaldıkları polis evinden ayrıldı. 2 doktorun da görevi bıraktığı öğrenildi.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’ın skandal sözlerinin yankısı sürüyor…

Geçtiğimiz günlerde korona virüs salgını nedeniyle basın toplantısı düzenleyen Bektaş, “Sağlıkçıları ücretsiz misafir ettik, yemeklerinden ücret de almadık ama kendilerine virüs bulaştırdılar ve bize büyük yük oldular” ifadelerini kullanmıştı ve bu sözler sosyal medyayı ayağa kaldırmıştı.

Vali Bektaş, gelen yoğun tepkilerin ardından özür dilemek zorunda kalmıştı.

POLİS EVİNİ TERK ETTİLER

Erdoğan Bektaş’ın bu sözlerine sağlık çalışanlarından da tepki geldi.

Zonguldak Pusula’da yer alan habere göre; Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Atatürk Devlet Hastanesi çalışan sağlık çalışanlarının eşyalarını topladıkları ve Zonguldak Polis evinden ayrıldıkları öğrenildi. Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi, sağlık çalışanları için yer ayarlarken, Atatürk Devlet Hastanesi doktorları da farklı arayış içine girdi.

HİÇBİRİNİN TESTİ POZİTİF ÇIKMAMIŞ

Öte yandan Zonguldak Polis evinde kalan sağlık çalışanlarının hiç birinin korona virüs testinin pozitif olmadığı iddia edildi.

2 DOKTOR GÖREVİ BIRAKTI

Polis evinde yaşananların ardından bir şok haber daha geldi.

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde görev yapan Nöroloji Uzmanı Doktor Şebnem Karaçay Özkalaycı ile Göz Hastalıkları Uzmanı Doktor Harun Göl, korona virüs sürecinde çalışmak istemedikleri için işi bıraktılar.

Doktor Şebnem Karaçay Özkalaycı ile Doktor Harun Göl’ün mazeretsiz olarak işe gelmedikleri için memuriyetlerinin sona erdiği öğrenildi.

Kaynak : Haber Asi

https://www.haberasi.com/yaziklar-olsun-valinin-yuk-oldular-dedigi-saglikcilar-zonguldak-polisevi-ni-terk-etti/14668/?fbclid=IwAR04I5QJ5yo1vKzLBfPu0DaRKNmjWG9PUcS2sifjtrWiTe_ERf2ZhmrQlVs

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL