ASAYİŞ

boş fırıncı dükkanında 3 kişiye silahlı saldırı düzenlendi

boş fırıncı dükkanında 3 kişiye silahlı saldırı düzenlendi

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, boş fırıncı dükkanında 3 kişiye silahlı saldırı düzenlendi. Olayda harita mühendisi olan Erdal Üstüner hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Polis kaçan zanlıyı arıyor. Konya’da fırındakilere yönelik silahlı saldırı sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Beyşehir ilçesi Hamidiye Mahallesi, Atatürk Caddesi’ndeki boş fırın dükkanında Erdal Üstüner, Murat Ş. ve Yunus A’ya tabancayla ateş açıldı.

Ağır yaralanan harita mühendisi Erdal Üstüner, kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti, Yunus A. ve Murat Ş. ise Beyşehir Devlet Hastanesine götürüldü. Yaralılardan Murat Ş, acil serviste yapılan müdahalenin ardından Konya’ya sevk edildi.

Cevrede araştırma yapan Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Saldırgana ait olduğu belirlenen minibüs ise mezarlık arkasındaki caddede terk edilmiş halde bulundu.

1 kişiyi öldüren 2 kişiyi ağır yaralayan olayın şüphelisi S.G’yi yakalamak için Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışma sürüyor.

Silahlı saldırı olayının şüphelisi S.G’nin de aynı cadde üzerinde fırın işletmecisi olduğu, iş yerlerinin yakınında kendisine rakip olabilecek bir fırın dükkânı kiralanmasını istemediği için 3 kişiye silahlı saldırı düzenlediği çevredeki esnaf tarafından iddia edildi.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL