Genel

Bir annenin feryadı “Müdür Yardımcısı çocuğumu bu hale getirdi”

Bir annenin feryadı “Müdür Yardımcısı çocuğumu bu hale getirdi”

Aksaray’ın Gülağaç ilçesindeki bir okul müdür yardımcısı okulda öğrencinin birini darp edip boğazını sıktığı ve öğrencinin ayağına vurduğu için bacağında çatlak ve eziklerin oluşmasına neden olduğu hastaneye götürülen çocuğun ayağının alçıya alındığı M.K. isimli çocuğun  annesi  tarafından iddia edildi.

Aksaray’ın Gülağaç ilçesi İmam Hatip ortaokulu öğrencisi M.K.’nin ailesi müdür yardımcısı B.Y tarafından çocukları M.K. şiddete maruz kaldığını şiddet sonucunda öğrenci M.K. nin bacağında çatlak ve eziklerin oluştuğunu hastaneye götürdüğünde çocuğunun ayağının alçıya alındığını iddia etti.

Ayağında çatlak ve ezikler bulunan ve hastanede ayağı alçıya alınan M.K. nin Annesi Fatma K. ” Arkadaşıyla maç oynarken aralarında itişme ediyor nasıl edilir deyip oğlumu odasında kamera yok diye iki eliyle boğazını sıkıp ayağıyla vuruyor ve çocuğumu tehdit ediyor ailene söylemeyeceksin diye oğlumu sakinleştirip eşimi arıyor ve top oynarken düştü diye yalan söylüyor” diyerek  Gülağaç ilçesi İmamhatip ortaokulu müdür yardımcısı B.Y.’i suçlayıcı açıklamada bulundu.

Konu ile ilgili Aksaray Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden henüz resmi bir açıklama gelmedi.

 

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL