ASAYİŞ

Bilgisayar kullanma meselesi yüzünden 2 ağabeyini bıçakladı

Bilgisayar kullanma meselesi yüzünden 2 ağabeyini bıçakladı

Aksaray da diz üstü bilgisayarı kullanma meselesi yüzünden 3 kardeş arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 16 yaşındaki çocuk 2 abisini bıçakla yaraladı. Yaralıların birinin hayati tehlikesi mevcut.

Olay akşam saat 18.30 sıralarında Aksaray merkez Çiftlik Mahallesi 6488 sokakta bulunan müstakil bir evde meydana geldi. İddialara göre , yurt dışında yaşayan babalarının verdiği diz üstü bilgisayarı kullanma meselesi yüzünden Abdulbaki K. (22) kardeşi  Abdulkerim K.’ (19) ve üvey kardeşleri D. K. (16) arasında tartışma yaşandı. Tartışan 3 kardeş, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 16 yaşındaki D. K. belinde taşıdığı bıçağı çıkartarak üvey abisi Abdulbaki K.’yi karnından bıçakladı. Kavgayı ayırmak için araya giren Abdulkerim K. (19)’yi ise göğsünden bıçakladı.

Üvey ağabeylerini bıçak ile yaralayan D. K. (16)  olay yerinden kaçtı. Komşuların 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzere olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri ev ve çevresinde inceleme başlattı. Yaralanan 2 kardeşe sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralı iki kardeş 112 Acil ambulansları ile Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Abdulbaki K.’ (22) nın durumunun ağır olduğu öğrenilirken, kardeşi Abdulkerim K. (19)’nin durumunun iyi.

Olay yerinde inceleme ve araştırma yapan polis ekipleri olay yerinden kaçan 2 kardeşini yaralayan Doğukan K.olaydan kısa süre sonra yakalandı. olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL