Genel

Bayrağı Yere Sererek tamir Etmişler

Bayrağı Yere Sererek tamir Etmişler

Bu Gün Aksaray’ın Sultanhanı ilçesinde Van ilinde çığ felaketinde Şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Ramazan Süslü memleketi Aksaray’ın Sultanhanı ilçesinde On binlerce kişi tarafından ebediyete  uğurlandı.

İnsan seli Sultanhanı ilçesinde aktı. Tüm Aksaray Tek vücut oldu.

Şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Ramazan Süslü memleketi Aksaray’ın Sultanhanı ilçesine gelmeden hazırlıklar yapıldı. Sosyal medyaya düşen bir fotoğraf tepki aldı. Paylaşımcı tepkiler üzerine kısa sürede paylaşımı kaldırdı. Fotomontaj Denildiği için Paylaşımcı Fotoğrafın Fotomontaj olmadığı ve Yere Serili olarak görülen ŞANLI TÜRK BAYRAĞI’nın tamir için yere serildiği açıklamasını yaptı.

BU YAZI ADLİ MAKAMLARA SUÇ DUYURUSUDUR.

Sorumlu Gazetecilik gereği bu konu hakkında vatandaşlık görevi olarak  Yere Serili olarak görülen ŞANLI TÜRK BAYRAĞI’nın tamir içinde olsa yere çağut bezi gibi serilmemesi gerektiğini Yere Serili olarak görülen ŞANLI TÜRK BAYRAĞI’nın tamir için yere seren ,serilmesine göz yuman ve bu emri verenler hakkında şikayetci olmak için Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Koruma şube Müdürlüğüne gittim. Siber Suçlar Şubesine yönlendirdiler oraya gittim. Uğruna Seve seve Hiç düşünmeden Can vereceğim ŞANLI TÜRK BAYRAĞIM Yere Serilmiş vaziyette duruyordu buda benim gururuma dokundu. Emniyet Müdürlğünde İFADE VERECEK Sikayetçi olacak bir muatap olmadığı için Görüntüler ile birlikte Savcılığa gittim Sayın Savcım Suç Unsuru yok diyerek Sikayetçi olabilmem için Savcılık Ön Bürodan Dilekçe Doldurbileceğimi söyleyerek gönderdi. İşin Ucunu bırakmaya hiç niyetim yok. Pazartesi Günü Hem Savcılık makamına dilekçemi vereceğim Hem de Suç Yeri! Aksaray Sultanhanı İlçesi olduğu için Sultanhanı emniyetine şikayet dilekçemi vereceğim.

Şimdi Diyenler olur Canım Adamlarda ard niyet yok Tamir için Yere Sermişler diye. Ramazan da Yüzlerce Masa bulup koyan Yetkililer Bayrağı Açmak için üstüne sermek ve tamir etmek içim elli altmış tane masa mı bulamadılarda yere serdiler. Daha bir gün önce  Uğruna Sehit düşen Aksaray Şehidimin Kefeninde Kanı kurumadan uğruna canını verdiği ŞANLI TÜRK BAYRAĞI’nı yere seren zihniyetten hesap neden sorulmadı demiyecek mi.

Bu yazıyı yazdıktan sonra Çok büyük bir ihtmal ile göz altına alınmam için sebep  üreten olacaktır. Hatta gazetecilik mesleğimi icra etmemem için haber akışını keseceğini biliyorum. Her şeyi göze alarak bu yazıyı yazıyorum. Benim İşim SUYA SABUNA DOKUNMADAN Gazetecilik YAPMAK DEĞİL . Kimse kusura bakmasın. Kimseye Gebe değilim Çiğ Yemedim Karnım ağırsın.

Kalın Sağlıcakla

İzzet Tınmaz

ilkhavadisgazetesi.com 

İmtiaz sahibi

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL