Genel

Başkan’dan Şehit Ailesine ziyaret

Başkan’dan Şehit Ailesine ziyaret

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Şehitler Haftası dolayısıyla Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ünal Demir’in ailesini ziyarette bulundu.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 02 Ekim 2007 tarihinde Şırnak Küpeli Dağı’nda bölücü örgüt mensuplarınca döşenen mayının patlaması sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ünal Demir’in merkeze bağlı Tatlıca Köyü’nde ikamet eden ailesini ziyaret etti. Ziyarete köy muhtarı Sedat Çanta da eşlik etti.

Şehidin babası Ramazan Demir ve ailesini ziyaret eden Belediye Başkanı Dinçer, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ünal’ın fotoğrafları ve eşyalarının bulunduğu odayı inceledi. “Şehitlerimiz sayesinde özgür bir vatanda yaşıyoruz” diyen Başkan Dinçer, kapılarının şehit ailelerine her zaman açık olduğunu belirtti.

Başkan Dinçer, 15 yıl önce şehadete eren Uzman Çavuş Ünal Demir ve tüm şehitlerin emanetine sahip çıkacaklarının altını çizerek; “Şehitlerimiz için ne yapsak azdır, onların hakkı ödenmez. Vatan savunmasında gözlerini kırmadan canlarını feda eden şehitlerimizin aileleri bize emanettir. Kapımız tüm şehit ailelerine sonuna kadar açıktır. 

Ünal Demir kardeşimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Geride bıraktığı ve hayatta olan şehit ailelerine de rabbim sağlıklı ve uzun ömürler nasip etsin.” dedi.

Başkan Dinçer, ziyaretin anısına şehit babası Ramazan Demir’e hat sanatıyla yapılmış ay yıldızlı tabloyu hediye etti.

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL