MESAJLAR

Başkan Dinçer’den Ramazan Bayramı mesajı

Başkan Dinçer’den Ramazan Bayramı mesajı

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer; ‘’her türlü afetin ve zorluğun üstesinden gelerek bir bayrama daha ulaştık’’

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Ramazan Bayramı öncesinde yayınladığı mesajında başta Aksaray halkı olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Bir ay boyunca Cenabı Allah’ın rızasını kazanmak için tutulan oruçlardan sonra, bütün bir İslam alemi olarak bayram günlerine kavuşmanın manevi huzurunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, mesajının devamında şu ifadeleri kullandı; ‘’ Ramazan ayı öncesinde son yılların en büyük kara afetlerinden olan Kahramanmaraş merkezli yaşadığımız depremin hüznü ve burukluğu içerisinde bir Ramazan’ı idrak ettik.

Bu sebeple hem şehrimizde hem de Kardeş şehir Kahramanmaraş’ta iftar programlarından sosyal ve kültürel etkinliklere yöresel ve geleneksel lezzetlerin ikramından aile ziyaretlerine kadar birçok organizasyonla dolu dolu bir Ramazan’ı Şerif-i geride bıraktık.

Bütün bir İslam alemi olarak Ramazan Bayramı’na ulaşmanın manevi huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. Yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularının en azami seviyede yaşandığı Bayram günleri birlik ve beraberliğin pekişmesi için bir vesiledir.

Gelenek, görenek ve bizi biz yapan değerlerimizin itinayla yaşatıldığı İlimizde de bayramı hep birlikte huzurla geçirmek amacıyla şehit aileleri başta olmak üzere, yaşlı ve düşkünlerimizi ziyaret ederek çocuğuyla, genciyle, yaşlısıyla, hasılı tüm vatandaşlarımızla iç içe olmanın gayreti içinde olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının milletimize ve ülkemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, başta Aksaraylı hemşerilerim olmak üzere tüm kamu görevlisi arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşları ve basın mensuplarımızın Bayramını kutlar, sevgi ve selamlarımı sunarım.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL