Genel

Başkan Dinçer; “Şehrin tüm paydaşları ile istişare içerisindeyiz”

Başkan Dinçer; “Şehrin tüm paydaşları ile istişare içerisindeyiz”

Her meslek grubu ile farklı farklı programlarda buluşarak şehre yapılan ve yapılacak olan projelerin istişaresini yapan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Mühendis Odası ve Mimarlarla Belediyeye ait sosyal tesiste buluştu.

Mühendis Odası ve Mimarlardan şehre kazandırılan projeler ve yapımına devam edilen projeler hakkında talep ve önerileri dinleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e Belediye Meclis üyeleri ve Başkan Yardımcıları da eşlik etti.

 

Mühendisleri ve mimarları tek tek dinleyen Başkan Dinçer şehre kazandırdıkları projeleri ortak akıl ve istişare içerisinde gerçekleştirdiklerinin vurgusunu yaptı. Başkan Dinçer Mühendis ve mimarlara çalışmaların görsellerinin ve teknik bilgilerinin yer aldığı sunumu aktardı.

Başkan Dinçer misafirlerine hediye takdiminde bulunarak davetine icabet etmelerinden mühendislere ve mimarlara teşekkür etti.

Aksaray Belediyesi sosyal tesislerinden düzenlenen kahvaltı programına katılan mühendisler ve mimarlar şehre kazandırılan projelerden dolayı Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ve ekibini tebrik ettiler. Mühendis ve mimarlar Başkan Dinçer’e teşekkür ettiler.

 

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL