Genel

Başkan Dinçer Müjde Verdi

Başkan Dinçer Müjde Verdi

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Kalanlar Mahallesine Millet Bahçesi yapılacağının müjdesini verdi.

Yeşil alan varlığı ve üzerinde bulundurduğu tarihi köprülerle zenginliklerinin fark edilmesini bekleyen Kalanlar Mahallesinin güzellikleri Millet Bahçesi ile ortaya çıkacak.

Kalanlar Millet Bahçesi, vatandaşların hoş zaman geçirecekleri günün yorgunluklarından kurularak rahat nefes alacakları bir mekân haline gelecek.

Şehrin birçok noktasına sosyal donatı alanları kazandıran Belediye Başkanı Evren Dinçer, seçim sürecinde vaat ettiği Millet Bahçesi projesini Kalanlar Mahallesinde hayata geçirecek.

Toplam 34 Bin 500 Metrekare alanda hayata geçecek olan Kalanlar Millet Bahçesinde vatandaşlar sosyal aktivite yapabilecekler. Zengin bitkisel görselliklerin olduğu Millet Bahçesinde çocukların oyun oynayacağı oyun grupları yer alacak.

Vatandaşlara spor yapma alışkanlığı kazandırmak için her türlü ayrıntının düşünüldüğü Millet Bahçesinde bisiklet yolları, yürüyüş alanları, fitness alanları da yer alacak.

Vatandaşların aileleri ile birlikte mangal yapma ve hoş vakit geçirebilmeleri içinde barbekü alanları oluşturulacak.

Eğitim ve kültür alanında şehir genelinde hayata geçirilen projelerle gençlere imkan tanıyan Belediye Başkanı Evren Dinçer, Fatih Mahallesi’ne yaptığı 11 Bin kitaplı Genç Osman Millet Kıraathanesinin ardından bir Millet Kıraathanesini daha Millet Bahçesinin içerisinde hayata geçirecek.

Kalanlar Mahallesinde hayata geçecek olan Millet Bahçesinin müjdesini veren Belediye Başkanı Evren Dinçer, Kalanlar Millet Bahçesi’nin Aksaray’a yapılmış en kapsamlı ve en modern sosyal donatı alanının yapılacağını söyledi. Başkan Dinçer Millet Bahçesi projesi üzerinde çalışmaların başladığını duyurdu. Hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

DCIM100MEDIADJI_0285.JPG

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL