Genel

Başkan Dinçer, “Geleceğin Hafızları Bu Okullarda Yetişiyor”

Başkan Dinçer, “Geleceğin Hafızları Bu Okullarda Yetişiyor”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray’daki proje okulları arasında yer alan Cemaleddin Aksarayi Hafız İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Cemaleddin Aksarayi Hafız İmam Hatip Ortaokulu’nda örgün eğitimle birlikte hafızlık eğitimi alan öğrencileri ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, okul idarecileri ile bir araya geldi. Hafızlık eğitimlerini sürdüren öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Başkan Dinçer, hafız adayı öğrencilerle sohbet etti.

“Eğitime yapılan yatırım, insana yapılan yatırım demek” düşüncesinden yola çıkarak eğitim ve öğretime gereken desteği sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Dinçer; “Yerel yönetimler olarak, çocuklarımızın iyi bir eğitim alması için üzerimize düşenleri yapıyoruz. Bu konuda sorumluluğumuz bilincindeyiz.” dedi.

Proje okulu ziyareti esnasında Başkan Dinçer, öğrencilerle samimi ortamda sohbet etti. Öğrencilere başarının sırrını anlatan Başkan Dinçer, eğitimin önemine vurgu yaptı. Öğrencilerin Ramazan’ı Şerifinizi kutlayan Başkan Dinçer, konuşmasının devamında; “Bu okulumuzda milli ve manevi değerlere bağlı bireyler yetişecek. Çünkü öğrencilerimizin bu yaşta dini ve manevi eğitim alması, yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’i öğrenmesini geleceğimiz adına çok anlamlı. Geleceğimizi sizler inşa edeceksiniz. Sizlere güveniyoruz. Sizlerin aracılığı ile tüm öğrenci kardeşlerime iyi dersler ve başarılar diliyorum. Bu haftaki ara tatilinde vesilesi hepinize iyi tatiller diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL