Genel

Başkan Dinçer den Emniyet Teşkilatının 177’nci kuruluş yıl dönümü mesajı

Başkan Dinçer den Emniyet Teşkilatının 177’nci kuruluş yıl dönümü mesajı

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer,  Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla  bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Dinçer, kurulduğu günden bu yana ülkenin barış, refah ve huzur güvencesi olan Polis Teşkilatı’nın büyük fedakârlık, sabır ve cesaretle görevlerini ifa ettiklerini belirtti.

Başkan Dinçer, Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü ve 4-10 Nisan Polis Haftası münasebetiyle yaptığı açıklamada; “Emniyet Teşkilatımız gece gündüz demeden ülkemizin dört bir yanında güvenlik ve huzurun korunmasında önemli görevler üstleniyor. Kurulduğu günden bugüne asayiş, huzur ve güvenin teminatı olan polislerimiz, bu onurlu mesleği her türlü zorlu şartta cansiperane bir şekilde görevlerini yerine getiriyor. Polis Teşkilatımız, gücünü kanunlardan alarak devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife ederek suçluların yakalanması, suçların önlenmesi ve aydınlatılması, kamu düzeninin sağlanması gibi güvenlik ve asayiş görevlilerin titizlikle yerine getiriyor.

Ülke ve milletimiz adına canı pahasına görev yapan tüm emniyet mensuplarının gününü tebrik ediyorum. Emniyet Teşkilatımızın 177’nci kuruluş yıl dönümü vesile ile şehit polislerimizi rahmetle anıyor, gazi polislerimize sağlıklı ve uzun bir ömür temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL