Genel

Başkan Dinçer 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Dinçer 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlama mesajı yayınladı.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in, 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlama mesajı yayınladı.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin açılışının 102’nci yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak tüm çocukların bayramını tebrik etti.

Başkan Dinçer, mesajında şu görüşlere yer verdi; “23 Nisan milletimizin ulusal egemenliğinin ilan edilişinin yıl dönümü. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu özel günü geleceğin güvencesi çocuklara armağan etmiştir. Atatürk, dünyanın hiçbir ülkesinde yapılmayanı yaparak çocuklarımıza duyulan güven ile geleceğimizin onların ellerinde şekilleneceğine işaret etmiştir.

23 Nisan, milletimizin bağımsızlığını ve milli iradenin hâkimiyetini dünyaya ilan ederek açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 102’inci yıl dönümü. Milletimizin her zaman en büyük güçlüklere bile kendi iradesiyle ve gücüyle karşı koyabileceğini, her zorluğu onurlu mücadelesiyle aşabileceğinin en büyük göstergesi olmuştur. Bu milli ruh, geleceğimizin teminatı gençlerimizin omuzlarında yükselecek.

Tarihi değerlerimize, kültürümüze sahip çıkan gençlerimiz; var olan bu vatanda birlik, beraberliğimiz, milli egemenlik ve bağımsızlığımızı devam ettirecek. Güçlü ve daha huzurlu yarınlar hepimizin ortak hedefidir. Bunun için biz yerel yönetimler olarak üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyoruz. Temel hedefimiz gençlerimizin çağın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatarak, en iyi şekilde yetiştirmek, geleceğe hazırlamak. Bunun için birçok yenilikçi çalışmaya öncülük ediyor, gençlerimizi her platformda destekliyoruz.”  

Başkan Dinçer, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 102’nci yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ederek; “Her yıl dünya çocukları ile kutladığımız bu bayram dünyaya verdiğimiz barış mesajıdır. Ülkemizdeki ve dünyadaki tüm çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en samimi duygularımla tebrik ediyorum. Başta Cumhuriyetimizi inşa eden Türkiye Büyük Millet Meclisimizin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmetle, minnetle, saygıyla yâd ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

 

 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL