Genel

Başkan Belediye personelleriyle İftar açtı

Başkan Belediye personelleriyle İftar açtı

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehrin her noktasında gece gündüz demeden çalışan belediye personelleriyle birlikte iftar programında bir araya geldi.

Gala Delüxe Düğün Salonu’nda gerçekleşen iftar yemeğine Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve belediye personelleri katıldı. İftar sonrasında işçilere hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Dinçer, “Aksaray’ımız için omuz omuza çalıştığımız mesai arkadaşlarımın öncelikle Ramazan ayını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Aksaray Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunun altını çizen Başkan Dinçer “Aksaray’ımız sürekli büyüyor ve gelişiyor, buna bağlı olarak ihtiyaç ve beklentiler de artıyor. Biz bu sorumluluğu beraber yükleniyoruz. Hep beraber halkımıza kesintisiz hizmet ulaştırıyoruz.

Belediyecilik emek ister, fedakârlık ister. Gece su arızası meydana geliyor, müdahale ediyoruz. Günün herhangi bir saatinde yangın ihbarı alıyor, yangına müdahale ediyoruz. Vatandaşlarımızın cenazesi oluyor, en acılı zamanlarında onların yanında oluyor, defin işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Belediyecilik insan hayatının her aşamasında yer alan ve insanımızın ihtiyacını karşılayan kurumsal yapıdır. Bizler de bu yapının birer parçasıyız ve görevimizin her zaman başındayız.” şeklinde konuştu.

Çocukluğum belediyede geçti

Kendisinin de belediye işçisi bir babanın çocuğu olduğunu aktaran Başkan Dinçer, “Çocukluğum Belediye’nin tamirhane atölyesinde geçti. Birçoğunuzu o dönemlerden tanıyorum. Çocukluk yıllarımdan itibaren emeğinizi esirgemeden alın terinizle nasıl çalıştığınızı biliyorum.

Belediye hizmeti kesintiye uğramadan sürdürülmesi gereken hizmettir. Bu hizmeti ekip ruhu içerisinde birlikte başarıyoruz. Göstermiş olduğunuz gayret ve özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Size ve ailenize hayırlı Ramazanlar dilerim.” dedi.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL