ASAYİŞ

Başkan Altınsoy, “15 temmuz, türk milletinin yeniden diriliş destanını yazdığı gündür”

Başkan Altınsoy, “15 temmuz, türk milletinin yeniden diriliş destanını yazdığı gündür”

Başkan Altınsoy, “15 temmuz, türk milletinin yeniden diriliş destanını yazdığı gündür”

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, hain darbe girişiminin 4. Yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada 15 Temmuz’un bir milletin uyanışının, dirilişinin ve küllerinden yeniden doğuşunun günü olduğunu vurguladı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayımlayan Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy; “Milletimiz 15 Temmuz 2016’da hürriyet ve istiklal sevdasına sadakat sınavından her zaman olduğu gibi yine alnının akıyla ve büyük bir gururla çıkmayı başarmıştır. Milli birlik ve beraberliğimize, ülkemizin geleceğine yöneltilen hain kalkışma karşısında aziz milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla büyük bir kahramanlık örneği sergileyerek hain darbe girişimine karşı durarak, canı pahasına ülkesine, devletine, demokrasisine, geleceğine ve egemenliğine sahip çıkmıştır. Ülkemizin her köşesinde olduğu gibi, Aksaray’ımızda da gencinden yaşlısına tüm hemşehrilerimiz, 15 Temmuz gecesi üzerlerine düşeni yapmış, şehrin meydanlarını doldurmuş, emanetlerine sahip çıkmış ve hainlerin emellerine ulaşmalarına engel olmuşlardır.Yeniden dirilişin, Milli İradenin hakimiyetinin, Aziz Türk Milletinin şahlanışının, yeni bir tarih yazılışının sembolleşen günlerden olan 15 Temmuz, bir varoluş, bir diriliş, günü olmanın yanı sıra, hainlerin kirli emellerine ve vatanın bölünmez bütünlüğüne karşı tek vücut oluşunun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve ülkesine sahip çıkışının destanlaşan günüdür” dedi.

Türk milleti olarak ne FETÖ ne de bunun gibi karanlık odaklara asla müsaade etmeyeceklerini dile getiren Başkan Altınsoy, “Bununla birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine taşıma inancımızdan vazgeçmeyeceğiz. Aziz milletimiz, şehitlerimizin emaneti güzel vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, birliğine ve dirliğine yönelik hain saldırılara karşı, geçmişinden gelen onurlu duruşuyla, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde, hür ve bağımsız yaşama kararlılığını ilelebet sürdürecektir. Hainliğin sınır tanımadığı Türk evlatlarına haince kurşun ve bombaların yağdırıldığı 15 Temmuz gecesinde bu vatan uğruna, Milli İradenin temini ve devamı uğruna canlarını vermekten kaçınmayan ve daima minnet duyacağımız, onurumuzun, dirilişimizin ve direnişimizin sembolü olan tüm aziz şehitlerimize ve ebediyete intikal eden gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimize ise sağlık ve esenlikler dilerim”

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL