ASAYİŞ

Başından vurulan gencin Hayati tehlikesi devam ediyor.

Başından vurulan gencin Hayati tehlikesi devam ediyor.

Henüz nedeni bilinmeyen sebepten dolayı Ömer Çalım (25) İsimli şahıs başından vurulmuş vaziyette ağır yaralı olarak bulundu. Olayı gerçekleştiren kişi ve kişiler aranıyor.

Balıkesir’in Erdek ilçesinde 1 kişi başından vurulmuş olarak bulundu. Ağır Yaralı olarak bulunan kişi olay yerine gönderilen 112 Ambulansı ile Bandırma Devlet hastanesine oradan Balıkesir Şehir Hastanesine sevk edildi. Yaralı şahısın hayati tehlikesi devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre Balıkesir’in Erdek ilçesi Çuğra mevkisinde sabah saat 07.30 da meydana gelen olayda. Henüz nedeni bilinmeyen sebepten dolayı Ömer Çalım (25)  İsimli şahıs başından vurulmuş vaziyette ağır yaralı olarak bulundu. Olay yerine gelen 112 Ambulansı ile yaralı Ömer Çalım (25) Bandırma devlet hastanesine ,daha sonra Balıkesir Şehir Hastanesine sevk edildi. Ameliyata alınan Yaralı gencın hayati tehlikesi devam ettiğiöğrenildi.

Ömer Çalım (25) mı başından vurduğundan şüphelenilen  yakın arkadaşı Sercan Koral O. nun emniyet ekipleri tarafından aranmasına devam ediliyor. Polis Vurulma olayına karışan şüpheli sayısının artabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Ömer Ç. yi başından vurulduğu olay ile ilgili polis ekipleri çok yönlü soruşturma başlattı.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL