Genel

Başhekim Prof. Dr. Hakan Bingöl, Açıklama yaptı

Başhekim Prof. Dr. Hakan Bingöl, Açıklama yaptı

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hakan Bingöl, Açıklama yaptı. hakkında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve kendisini yıpratmak için yapılmış kasıtlı haberler olduğunu beyan etti.

Bingöl ” Benim Veremeyeceğim Hiç Bir Hesabım Yok “

Son günlerde Sosyal medya ve İnternet Haber sitelerinde “Başhekime Tahsis edilen LÜKS OTO Hediye mi? RÜŞVET Mİ ?” Başlıklı yazıya istinaden Aksaray da Günlük yayınlanan AKSARAY PORTAL GAZETESİ ‘ne açıklama yaparak Yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek şu açıklamalarda bulundu;

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hakan Bingöl,  “ son günlerde sosyal medya üzerinden şahsıma yönelik yalan beyanlarla “çamur at izi kalsın düşünceleriyle haber yapanlardan hukuk önünde hesap soracağız” dedi.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Bingöl,  sosyal medya üzerinde yapılan haberler üzerine Aksaray Portal Gazetesi’ne yaptığı açıklamada,” Başhekimliğin hizmet araç kiralaması tamamen kanunda belirtilen usule ve esaslara göre kiralanmıştır söz konusu aracı 2017 yılında 550 Euro +KDV ye o zaman en uygun fiyat teklifi veren firmadan kiralanmıştır yine bu aracın kiraları düzenli bir şekilde ödenmiştir kiralama sözleşmesinin ve ödeme dekontları ıslak imzalı evrakları aracın ihale dosyasında mevcuttur ” dedi.

Bingöl, Sosyal Medya üzerinde başhekimliğe hizmet için kiralanan araca ait olduğu iddia edilen ve afaki rakamların telaffuz edildiği iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyleyerek haberleri yalanladı. Bingöl, “ yıllardır ülkemin birçok önemli hastanesinde yönetici ve kurucu olarak çalıştım. Yıllarca devlete hizmet etmiş ve devletin işleyişini en iyi bilenlerden birisi olarak söylüyorum ki böylesi basit iftiralarla bizleri yıpratacağını sananlar bilsinler ki Hakan Bingöl, görevi başında bulunduğu kurumlarda haksızlığa ve usulsüz hiçbir davranışa taviz vermediği için farklı kanallardan “çamur at izi kalsın” düşüncesinde olanların iftiralarına maruz kalıyor” dedi.

Devletime ve ilgili kurumlara veremeyeceğim hiçbir hesabım yoktur diyen Başhekim Bingöl açıklamasının sonunda, hakkında çıkartılan mesnetsiz haberlere karşı mücadelesini hukuk çerçevesinde sürdüreceğini söyledi.

Kaynak : Aksaray Portal Gazetesi

Loading

YORUMLAR (1)

  1. Mesut Söyler diyorki:

    Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve resmi Bir Kurum orası Euro ne ya Tl Duruken

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL