ASAYİŞ

Bariyer Hırsızlarına jandarmadan suç üstü

Bariyer Hırsızlarına jandarmadan suç üstü
Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzenin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir.
25.04.2022 günü saat 23.30 sıralarında 112 acil çağrı merkezine; Aksaray’ın  Eskil İlçesi Bozcamahmut Yaylasında (2) şahsın yol kenarında bulunan bariyerleri kestiği ihbarının alınması üzerine olaya derhal reaksiyon gösteren Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Eşmekaya Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde, Konya Aksaray D-300 karayolu üzerinde Kanlıca mevkiinde yol kenarında bulunan bariyerleri spiral makinesi ile keserken S.T. (1987-E) ve M.E. (2005-E) isimli şahıslar suçüstü yakalanmıştır.
Olay yerinde yapılan incelemede, şüpheli şahısların 42 XX XXX plakalı araç ile olay yerine geldikleri, aracın içerisinde (1) adet jeneratör ve kesilmiş bariyer demirlerinin olduğu tespit edilmiştir.
Eskil Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile olay yerinde bulunan S.T. (1987-E) ve M.E. (2005-E) isimli şüpheli şahıslar gözaltına alınmıştır.
Gözaltına alının S.T. ve M.E. isimli şahıslar adli makamlara sevk edilmiştir.
Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL